Keeper Detmar Hardeman (geel shirt), archieffoto moest zes doelpunten toestaan.
Keeper Detmar Hardeman (geel shirt), archieffoto moest zes doelpunten toestaan. Theo Beumer

Fors verlies SV Harskamp bij Harfsen

25 januari 2020 om 19:04 Voetbal

HARSKAMP SV Harskamp heeft de eerste officiële na de winterstop bij Harfsen met 0-6 verloren.

Eip Janssen

,,De eerste helft hebben we het behoorlijk laten afweten. De thuisclub, kandidaat voor een promotieplaats, kwam zeker door onze verdedigingsfouten wel heel gemakkelijk aan de doelpunten", stak trainer Connie van den Dikkenberg van wal.

Hij had zijn ploeg ten opzichte van de vorige week uitgespeelde eerder gestaakte wedstrijd tegen RDC moeten aanpassen.

,,We misten een aantal spelers. Esscher van Norel in de spits. Gelukkig waren Gertin van den Berg en Danny Burgwal bereid als wissel mee te gaan. Jordy van de Krol en Rudy van den Brink zaten wel op de bank maar niet okselfris."

De thuisclub zette na een minuut of twintig SV Harskamp op achterstand (Milan Haak).

,,Tot die tijd konden we het aardig bijbenen zonder echte kansen te creëren. Maar daarna ging het snel. De ruststand was 0-5 door doelpunten van Jasper Klumper, Ruben Wassink, Wilbert Besselink en Jochem Leunk. Dan vrees je toch even de tweede helft", ging de SV Harskamp trainer verder.

Hij zag zijn team naar vermogen strijden. En de score liep niet al te zeer uit. De 0-6 (Chiel Jimmink) was vermijdbaar.

,,Een aantal doelpunten hadden met wat alerter verdedigen kunnen worden voorkomen. De nederlaag echter niet", was Van den Dikkenberg eerlijk.

,,Ik hoop dat wat geblesseerde spelers snel fit worden. Tot die tijd moeten we roeien met de riemen die we hebben. Zaterdag wacht Vierhouten'82. Een tegenstander waarmee wij ons, mits de inzet weer goed is, kunnen meten", besloot de trainer hoopvol.

SV Harskamp neemt in de vierde klasse C de laatste plaats in met drie punten. Twee minder dan het op de voorlaatste plaats staande EZC '84.