Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks
Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks Rick Engelkes Producties

Leuke kinderactiviteiten in het Schaffelaartheater tijdens Nationaal Theater Weekend

22 januari 2020 om 20:19 Nieuws Deel je nieuws

Van 24 t/m 26 vindt het leukste weekend van het jaar plaats! Nederland viert theater met meer dan driehonderd verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan tachtig theaters in Nederland. Uiteraard doet het Schaffelaartheater ook mee! Alle voorstellingen in dit weekend zijn voor € 10,- per kaartje te reserveren.

In het Schaffelaartheater zijn dat weekend vier voorstellingen; voor elk wat wils! Rondom deze voorstellingen zijn daarnaast activiteiten die gratis te bezoeken zijn.

Zaterdagmiddag kun je naar de voorstelling van Dolfje Weerwolfje, die om 16.00 uur begint. Vóór deze voorstelling zijn er meerdere gratis activiteiten.

Griezeldans met Désirée Nillesen
Je bent vanaf 14.45 uur van harte welkom om samen met dansjuf Désirée een heuse griezeldans in te studeren en daarna te laten zien. Helemaal in de Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks sfeer!

Knutselen met Atelier Hupsakee
Als je lekker creatief aan de slag wilt, kun je deze middag ook met decopatch dieren en figuren aan de slag! Er zijn twee knutselrondes, namelijk om 14.00 uur en om 14.45 uur. Tussendoor aanschuiven is ook mogelijk. Graag ontvangen we je aanmelding via contact@schaffelaartheater.nl.

Kijkje achter de schermen
Geïnteresseerden en de (groot)ouders kunnen ondertussen mee met een rondleiding door het theater. Er zijn twee rondes, namelijk om 13.45 uur en 14.45 uur. Aanmelden hiervoor is gewenst via contact@schaffelaartheater.nl.

Voor meer informatie kijk je op onze website schaffelaartheater.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie