Het Barneveldse team van VSO Malestein makelaars & taxateurs.
Het Barneveldse team van VSO Malestein makelaars & taxateurs. Pim van der Maden

Malestein bundelt krachten met VSO makelaars

21 januari 2020 om 07:57 Advertorial_3

BARNEVELD Malestein Makelaardij gaat samenwerken met VSO makelaars & taxateurs. Eind januari opent VSO Malestein makelaars & taxateurs Barneveld de deuren. Het kantoor is te vinden aan de Harselaarseweg 2. Het is de vijfde vestiging in Nederland van VSO makelaars & taxateurs.

Het team in Barneveld wordt aangevoerd door makelaar en taxateur Eric Jan Malestein, voor velen een bekende in de regio. ,,Mijn eigen kantoor, eerst in Barneveld en later in Stroe, heb ik 22 jaar met veel plezier en successen mogen runnen, nu is het tijd voor de volgende stap", vertelt hij. ,,Bij Malestein Makelaardij werkte ik als enige makelaar. Straks heb ik in de regio een heel aantal VSO collega-makelaars, onder wie agrarisch makelaars en taxateurs Johan Zandbergen en Mark Onderdijk, dat bijdraagt aan de continuïteit van de dienstverlening." Zandbergen komt oorspronkelijk uit Terschuur en heeft eerder in deze regio gewerkt. Zowel VSO als Malestein zijn lid van de NVM.

SINDS 1988 VSO makelaars & taxateurs is in 1988 door Mark Onderdijk opgericht en kent haar oorsprong in de agrarische makelaardij, regio Flevoland. Het kantoor heeft 32 jaar ervaring met aankoop, verkoop en taxaties van agrarisch onroerend goed. Naast agrarisch is VSO ook actief in de segmenten vrijstaand wonen en bedrijfshuisvesting. Alle makelaars zijn gekwalificeerd en hun specialismen zijn zeer divers.

MEER DIENSTEN Malestein Makelaardij heeft zich altijd gericht op (landelijk) wonen en agrarisch onroerend goed. Eric Jan Malestein: ,,Daar zijn we goed in en dat houden we ook zo. Vanaf nu kunnen we tevens ondernemers helpen bij verkoop en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast kan ik me onder de vlag van VSO makelaars & taxateurs voor de volle honderd procent focussen op de makelaardij, omdat de receptie, het secretariaat en de administratie volledig door VSO wordt opgepakt. Mijn team, dat nu bestaat uit Corine de Jong en mijn vrouw Elly Malestein, blijft hetzelfde en gaat deel uitmaken van deze back-office. Kortom: loop gerust eens binnen in ons nieuwe kantoor, bel of maak online een afspraak."

VSO heeft naast Barneveld vestigingen in Almere, Dronten, Emmeloord en Kampen.

Meer informatie via www.vsomakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie