Afbeelding
Bureau GLD

Politie op zoek naar pinpasdief

16 januari 2020 om 07:06 Misdaad

KOOTWIJKERBROEK De politie is op zoek naar een man die op zaterdag 9 november vorig jaar met een gestolen pinpas een ,,flink bedrag" heeft gepind in Kootwijkerbroek. Het opsporingsprogramma Bureau Gelderland van Omroep Gelderland besteedde daar woensdag aandacht aan. 

Zaterdag 9 november iets voor 15.00 uur loopt een man naar een geldautomaat aan de Veluweweg in Kootwijkerbroek. Hij weet met een bankpas een aanzienlijk geldbedrag te pinnen. De pas is niet van hem, maar van iemand anders. Het slachtoffer is haar tas, met daarin haar waardevolle spullen, kwijtgeraakt tijdens het winkelen in Barneveld. Dat gebeurde op dezelfde dag als de pintransactie, maar toen ze de diefstal van de tas ontdekte, was er al geld van haar rekening gehaald.

De man naar wie de politie op zoek is, droeg kort zwart haar dat aan de zijkanten was opgeschoren. Hij droeg een trainingsjack van de Engelse voetbalclub Arsenal, een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen. In zijn rechteroor droeg hij een opvallende oorbel. Op zijn handen zitten meerdere tatoeages.

Tips zijn welkom via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem kunnen tips worden doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Het zaaknummer is 2019501563.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie