PREMIUM ARTIKEL

DWK achtste in A-klasse na derde ronde

Overig
Foto: Nick van Gemert
15 jan 2020, 13:37
Afbeelding
BARNEVELD

In de op één na hoogste klasse van de KNZB Zwemcompetitie is de equipe van DWK afgelopen zaterdag 'naar omstandigheden' goed geëindigd. De ploeg had last van zieken, waardoor niet de beste resultaten behaald konden worden. DWK staat, nu na de derde ronde, op een achtste plaats in de A-klasse.
De ruim 40-koppige zwemploeg streed samen met Dedemsvaart AC en Deltasteur uit Kampen in de eigen Veluwehal in Barneveld. Onder toeziend oog van de wethouder Sport, Didi Dorrestijn-Taal, werd een breed scala aan onderdelen afgewerkt. De wedstrijden startten met de estafette, 4x50 meter vrije slag voor meisjes, waar Senna Levering, Marthe Versteeg, Laura Volkers en Yanou Vaessen gelijk een goed resultaat neerzetten.

PITTIG PROGRAMMA De zwemmers (archieffoto) hadden een pittig programma, met onder andere de 400 meter (m) wisselslag voor de jongste junioren en de 200 m vlinderslag voor de 16 en 17-jarigen. En dat was pittig zo vlak na de kerstvakantie. Desalniettemin werden bijna veertig nieuwe persoonlijke records gezwommen. De beste verbetering kwam op ..

Deel dit artikel via:









advertentie