Diverse activiteiten in de Bieb-vestigingen ronde Prentenboek van het jaar 'Moppereend'.
Diverse activiteiten in de Bieb-vestigingen ronde Prentenboek van het jaar 'Moppereend'. de Bibliotheek Barneveld

Nationale Voorleesdagen; ontbijten, voorlezen en knutselen in de Bibliotheek

14 januari 2020 om 12:32 Evenementen Deel je nieuws

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 t/m 1 februari, organiseert de Bibliotheek Barneveld diverse gratis BoekStart-activiteiten in de drie vestigingen rond het Prentenboek van het jaar ‘Moppereend’.

BoekStart & Voorstelling ‘Moppereend’
Op woensdag 22 januari kun je gratis naar de voorstelling ‘Moppereend’. Verteller Ton Meijer gedraagt zich in de voorstelling net als de eend in het prentenboek. Hij is mopperig en chagrijnig. Maar, hij vindt niets leuker dan peutervoorstellingen spelen! Hij doet het al jaren en wil niet meer anders. Peuters maken hem gelukkig steeds weer blij! Dus: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl.

Gratis BoekStart & Voorleesfeestjes
Er worden in de bibliotheekvestiging in Voorthuizen op donderdag 30 januari en in de vestiging in Kootwijkerbroek op vrijdag 31 januari, Voorleesfeestjes georganiseerd van 15.30 tot 16.30 uur. De kinderen (0-6) worden voorgelezen uit het boek ‘Moppereend’ en kunnen een knutselwerk maken. Van te voren aanmelden is niet nodig.

BoekStart & Babbels Voorleesontbijt
Op vrijdag 31 januari van 10.00 tot 11.30 uur starten we met voorlezen uit ‘Moppereend’ en een ontbijtje, gesponsord door Albert Heijen Barneveld. Daarna kunnen ouders van jonge kinderen (0-4) kennis opdoen en ervaringen delen over prikkelverwerking van jonge kinderen. Dit organiseren we in samenwerking met Kinderfysiotherapie Barneveld. Er is genoeg speelgoed dus de kinderen kunnen dan lekker spelen. In verband met het ontbijt graag uiterlijk dinsdag 21 januari aanmelden via educatie@bibliotheekbarneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie