Afbeelding
AberMedia

Ernstig gewonde vrouw na ongeluk bevrijd uit auto

28 december 2019 om 08:24 Ongeval

TERSCHUUR Bij een eenzijdig ongeval op de Zelderseweg in Terschuur is een 20-jarige vrouw uit Voorthuizen zaterdagochtend ernstig gewond geraakt. De hulpdiensten waaronder de brandweer moesten de personenauto van de vrouw, die op de zijkant terecht was gekomen, met de hand kantelen om de bestuurster te kunnen bevrijden.
Het slachtoffer is door de ambulance-medewerkers, die assistentie kregen van het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter, gestabiliseerd en onder toezicht van de trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis.
Het ongeval gebeurde zaterdagmorgen rond 3.30 uur. De vrouw reed in de richting van Barneveld. Door onbekende oorzaak raakte ze net voorbij de Diepenrustweg met haar voertuig van de weg. Daarbij ramde ze een verkeerspaal en vervolgens kwam de wagen op de zijkant tussen de bomen tot stilstand.

De auto raakte zwaar beschadigd, kan als verloren worden beschouwd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De vrouw was toen al met naar verluidt zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht.
De Zelderseweg was tot na 05.00 uur in beide richtingen afgesloten in verband met het ongeval en de bergingswerkzaamheden. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is vannacht ook nog ter plaatse geweest voor onderzoek. De oorzaak van het ongeval is nog altijd onbekend

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie