NGK De Ontmoeting viert Kerst in gezinsdienst met het thema ‘Licht’

22 december 2019 om 21:09 Maatschappelijk Deel je nieuws

Een kleurrijke advent die zijn hoogtepunt beleeft in de dienst op eerste Kerstdag. Zo zou je de gezinsdienst die NGK De Ontmoeting organiseert in de aula van het JFC kunnen noemen. In de adventszondagen stonden de kleuren rood, paars, groen en geel centraal. Licht is het thema van de dienst op eerste Kerstdag. Iedereen is welkom om de dienst mee te beleven vanaf 10.00 uur.

“Het licht herbergt vele kleuren zoals de redding door Jezus Christus ook veel facetten heeft. Zowel voor het volk van God 2000 jaar geleden als voor ons nu,” zegt Albert van Reenen namens de organisatie. “We hebben een orkest met live muziek onder film en spraak. Ook voor de kinderen is een speciale verrassing. Het wordt een prachtige dienst voor iedereen.”

Ook voor de kleinste kinderen wordt gezorgd. Na de dienst is iedereen van harte uitgenodigd om een kop koffie, thee of limonade met iets lekkers te komen drinken en eten.

De dienst vindt plaats in de aula van het Johannes Fontanus College op woensdag 25 december om 10.00 uur. Adres: Weth. Rebellaan 135, 3771 KA Barneveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie