Schilderij Elisabeth vd Waals
Schilderij Elisabeth vd Waals Simone Giele

Inschrijving Kunstetalages verlengd

20 december 2019 om 19:10 Kunst Deel je nieuws

De nieuwe editie van Kunstetalages zal plaatsvinden van 11 januari t/m 1 februari 2020. De inschrijving voor deze editie is, door mailproblemen, verlengd tot en met 24 december a.s. 

Kunstetalages zorgt voor een koppeling van de ondernemers in het Centrum van Barneveld met kunstenaars uit Barneveld. Samen zullen zij voor de uitdaging gesteld worden om een een etalage samen te stellen waarin kunstwerk en producten van de ondernemer goed tot hun recht komen. 

Alle Kunstetalages samen vormen een gezellige, kleurrijke route door het Centrum van Barneveld voor jong en oud. Ouderen worden geïnformeerd over de kunstwerken en de kunstenaars en voor de kinderen zijn er   letters in de etalages gelegd, die samen een slagzin vormen. Als de kinderen deze zin insturen kunnen ze een workshop voor de klas winnen.

Heeft u zich, als kunstenaar of ondernemer, nog niet opgegeven voor Kunstetalages, of heeft u geen bevestiging gehad van uw inschrijving, geef u dan voor 24 december a.s. (nogmaals) op. Formulieren zijn te verkrijgen bij Ward's Art, Dijkje 5 in Barneveld of via info@wardsart.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie