De overdekte ijsbaan in de Midden Nederland Hallen
De overdekte ijsbaan in de Midden Nederland Hallen IJsbaan Midden Nederland

IJsbaan Barneveld opent zaterdag de deuren

20 december 2019 om 10:20 Evenementen

BARNEVELD De ijsbaan in Barneveld opent zaterdagochtend de deuren. Tot en met zondag 5 januari kan iedereen dagelijks schaatsen op de ijsbaan in de Midden Nederland Hallen, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De afgelopen weken genoten de leerlingen van verschillende basisscholen al van de ijsvloer.

IJsbaan Midden Nederland is met een ijsvloer van 750 m2 één van de grootste tijdelijke ijsbanen van Nederland. De baan is 50 meter lang en 15 meter breed en kent ook een lus buiten de hal, wat voor een bijzondere schaatservaring zorgt. Rond de baan ligt een winterterras, met kerstbomen en sfeervolle verlichting. Schaatsers kunnen hier opwarmen, terwijl ze genieten van erwtensoep, chocomel en glühwein. 

De overdekte ijsbaan is dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro per persoon. Daarvoor kun je twee uur schaatsen. ,,Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen, maar mogen in verband met de veiligheid niet het ijs op. Het is toegestaan om met eigen kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen of glij-ijzers de ijsbaan op te gaan. Noren zijn in verband met de veiligheid niet toegestaan. Wie geen schaatsen heeft, kan die voor 2,00 euro huren. '' 

IJsbaan Midden Nederland is een initiatief van de Midden Nederland Hallen en wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. 

Meer informatie: www.ijsbaanmiddennederland.nl  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie