Job vd Hoorn, Rik Stroomberg, Nathan Willemsen, Jurn vd Vliert. Onder Friso Berends, Ruben Willemsen en Thijmen vd Broek
Job vd Hoorn, Rik Stroomberg, Nathan Willemsen, Jurn vd Vliert. Onder Friso Berends, Ruben Willemsen en Thijmen vd Broek Jouke Otse

3 teams kampioen DOS volleybal Lunteren

17 december 2019 om 20:55 Volleybal Deel je nieuws


Afgelopen weekend zijn 3 DOS jeugd teams kampioen 1e helft in de NeVoBo volleybal competitie geworden. Het jongens B team was op papier al kampioen maar moest zaterdagmorgen in Ut Sporthuus nog een laatste wedstrijd spelen. Dit team speelt al een aantal jaren met elkaar maar het was ze nog nooit gelukt om kampioen te worden. Cees Roelofsen, de trainer, en de ouders waren dan ook super trots. 
In Barneveld werd eerst het meisjes DOS 3 CMV team kampioen in niveau 4. Dit team speelt ook al een aantal jaren samen en dat resulteerde nu om als kampioen te eindigen. Super trotse trainer en ouders.
Als laatste werd het jongens DOS 2 CMV team kampioen in niveau 5. Dit team is al 3x kampioen geworden en sommige ouders hebben al een bekerkast thuis gemaakt. Het was een geweldige morgen voor DOS en we hopen dat de 2e helft net zo succesvol zal worden !
 

 Boven van links naar rechts
Jongens 2 CMV
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie