Kerstpakkettenactie voor minima zoekt goede gevers

16 december 2019 om 18:25 Nieuws Deel je nieuws

Zo vlak voor kerst krijgen in de gemeente Barneveld ook mensen met de laagste inkomens ook een kerstpakket. Dat pakket dat krijgen ze deze week van de Stichting Kerstpakketten Barneveld. Zo’n 400 mensen uit de gehele gemeente komen daarvoor in aanmerking.

Deze jaarlijkse actie wordt mogelijk gemaakt door inwoners uit gemeente Barneveld die geld geven aan de stichting. Ook diaconieën en sponsorende bedrijven zorgen voor deze vriendelijke actie.

De Stichting bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich in december inzetten voor dit goede doel. De inhoud van de pakketten wordt geleverd door de Wereldwinkel en Ons Bedrijf maakt de pakketten gereed. De vrijwilligers zorgen voor inzameling en verspreiding door geheel Barneveld.

“Een pakket kost 25 euro en we zijn volledig afhankelijk van donaties van sponsors, diaconieën en particulieren. Vandaar dat wij ook dit jaar in de koude maand december een beroep doen op bedrijven en particulieren om een warme gift te doneren”, aldus het bestuur.

Als u mee wilt helpen om de financiën rond te krijgen, zorgt de stichting voor de organisatie en uitgifte van deze pakketten. Uw gift komt volledig voor 100% ten goede aan deze actie!

Bijdragen kunnen gedoneerd aan de bankrekening van de Stichting Kerstpakketten Barneveld, rekeningnummer NL41ABNA0977347281.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie