Theo van Beek (l) en zijn team staan in de startblokken voor de verkoop van vuurwerk.
Theo van Beek (l) en zijn team staan in de startblokken voor de verkoop van vuurwerk. Eigen foto

Vonk Vuurwerk is er helemaal klaar voor

10 december 2019 om 14:37 Advertorial_2

BARNEVELD Met man en macht hebben Theo van Beek en zijn team gisteren gewerkt om de winkel van Vonk Tweewielers om te bouwen tot een waar eldorado voor de liefhebber van vuurwerk. Vanaf vandaag wordt een aanzienlijk deel van de beschikbare ruimte in beslag genomen door allerhande fel gekleurde pakketten met fonteinen, cakes of potten, compounds, cakeboxen en knalcakes. Benamingen die tot de verbeelding spreken en producten die garant staan voor een feestelijke jaarwisseling.

„Inderdaad, nog meer keuze door een fikse uitbreiding van ons assortiment. Dit jaar hebben we een aantal nieuwe merken en producten, maar het zijn nu nog allemaal dummies", benadrukt Theo. „Onze klanten kunnen wel al een keuze maken en hun bestellingen plaatsen. We hebben tal van aantrekkelijke aanbiedingen. Op 28, 30 en 31 december kunnen ze het vuurwerk afhalen." Ook degenen die op het laatste moment nog wat willen inslaan kunnen op die dagen terecht in de winkel aan de Langstraat.

Al een aantal jaren verkopen Theo en zijn collega's vuurwerk en zij zien de belangstelling voor de Hollandse traditie om knallend het nieuwe jaar in te luiden zeker niet minder worden. Volgens hen lijkt het wel of de discussie rond het gebruik van vuurwerk juist de animo doet toenemen.

MOOIER EN SIERLIJKER Zelf bezoeken Theo en zijn team al in september een aantal demonstraties waarbij importeurs hun producten tonen. Dit jaar bleek bijvoorbeeld dat de belangstelling voor sierlijker vuurwerk groeit. „Grotere compounds vallen in de smaak, maar mensen geven vooral de voorkeur aan kwalitatief goed vuurwerk. Daar hebben we een uitgebreid assortiment van in de winkel."

Veiligheid bij het afsteken staat bij Vonk Vuurwerk hoog in het vaandel. Daarom krijgen klanten bij hun aanschaf een veiligheidsbril en een aansteeklont cadeau. „Op onze website staan filmpjes die tonen hoe bepaalde producten klinken en er uit zien. En er veiligheidsinstructies te vinden."

Online bestellen van vuurwerk is eenvoudig, legt Theo uit. „Leg de producten van je keuze in je digitale winkelwagentje, vul je gegevens in en geef aan wanneer je de bestelling in de winkel komt afhalen. En vergeet niet af te rekenen", voegt hij er lachend aan toe. „Elke klant ontvangt een e-mail met de bevestiging. Die bij het ophalen van de bestelling getoond moet worden."

www.vonkvuurwerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie