PREMIUM ARTIKEL

Nieuw culinair evenement in Barneveld: Smullen op het Erf

Evenementen
Foto: Dennis Verduin Photography
4 dec 2019, 11:03
Het festival Lepeltje Lepeltje in Amersfoort dient als inspiratie voor de organisatie van Smullen op het Erf in Barneveld.
Het festival Lepeltje Lepeltje in Amersfoort dient als inspiratie voor de organisatie van Smullen op het Erf in Barneveld.
BARNEVELD

Kort na de aankondiging van de Preuvement-organisatie om er vanaf volgend jaar mee te stoppen, dient zich het volgende culinaire evenement in Barneveld zich aan: Smullen op het Erf. Dat gratis foodtruckfestival, waarvan de eerste editie zal plaatsvinden op 9, 10 en 11 juli 2020, krijgt echter een heel andere opzet. ,,Het moet echt een feest voor alle leeftijden worden. Met lekker eten uit de foodtrucks, maar ook met ander vermaak”, zegt organisator Bert Hiemstra. Plaats van handeling: het Schaffelaar Erf, naast het kasteel.

Jannes Bijlsma

Hiemstra, Barnevelds ondernemer en foodtruckeigenaar, ziet in dat de timing van de aankondiging van Smullen op het Erf opvallend is. Hij organiseert het evenement samen met horeca-ondernemer Ad Soeterboek, eigenaar van horecagelegenheid Blus Barneveld. ,,Wij hadden sowieso het idee dat er wel een festival in Barneveld bij kon, ..

Deel dit artikel via:









advertentie