Afbeelding
AberMedia

Brandweer Garderen zet afscheidnemende Kees Poel in het zonnetje

1 december 2019 om 08:41 Mensen

GARDEREN De brandweer in Garderen stond zaterdagavond stil bij het afscheid van brandweerman Kees Poel. Hij besloot na 25 jaar te stoppen bij de vrijwillige brandweer van Garderen. Poel werd samen met zijn vrouw en twee kinderen door zijn collega's thuis opgehaald met de brandweerwagen waar hij als chauffeur vaak op reed. 

Na een toespraak van postcommandant Van de Beek ontvingen Kees en zijn vrouw een cadeau namens het brandweerkorps van Garderen en de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden (VGGM). Namens clustercommandant Bas Lucassen kreeg Poel een brandweerpenning uitgereikt. Uitsluitend volgde nog een kleine toespraak van Poel, die de brandweercollega's bedankte voor ,,een mooie tijd''.

Poel was naast brandwacht ook al jaren chauffeur bij het korps Garderen. Bovendien was hij vaak een vaste deelnemer van de wedstrijdploeg. Poel startte in september 1994 met de opleiding bij de brandweer. De brandweerman zal de brandweer nog niet helemaal verlaten in verband met zijn dagelijkse werkzaamheden bij de brandweer in Arnhem.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie