Sfeerbeeld op vakantiepark Sallandshoeve.
Sfeerbeeld op vakantiepark Sallandshoeve. De Boshoek

De Boshoek neemt Overijssels vakantiepark over

25 november 2019 om 14:14 Economie

VOORTHUIZEN Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen heeft vakantiepark Sallandshoeve in het Overijsselse dorp Nieuw Heeten overgenomen.  

Algemeen directeur Rick Otter van De Boshoek ontmoette eigenaar Evert Mol van Sallandshoeve tijdens een marketingcursus. ,,Daarmee was het eerste contact gelegd. De familie Mol was vanwege hun voorgenomen pensionering al langer op zoek naar een geschikte partij voor overname'', meldt het Voorthuizense recreatiebedrijf. ,,Doordat De Boshoek net als Sallandshoeve een familiebedrijf is, kwam de overname al vrij snel ter sprake.'' Uiteindelijk leidde dat op woensdag 20 november tot ondertekening van de overname-overeenkomst. Mol blijft voorlopig op de achtergrond actief als adviseur.

AMBITIE De overname van Sallandshoeve past bij de ambitie van De Boshoek-directie tot schaalvergroting. Marketing manager Linda van Melle van De Boshoek sluit desgevraagd niet uit dat de komende jaren meer overnames volgen. ,,Dat is zeker mogelijk.''

De Sallandshoeve wordt de komende tijd ,,doorontwikkeld''. ,,We denken bijvoorbeeld aan thematiseren van vakantieverblijven, zodat de accommodaties qua stijl en uitstraling nog meer aansluiten bij de rust en ruimte van de Sallandse Heuvelrug. Net zoals we dat op De Boshoek doen met het thema Veluwe'', licht Van Melle toe. Een ander voorbeeld is uitbreiding van het aantal safaritenten, daar zijn er nu vijf van. ,,Gastvrijheid en persoonlijke aandacht blijven een hoofdrol spelen.'' 

DE BOSHOEK Recreatiepark De Boshoek aan de Harremaatweg in Voorthuizen is al ruim vijftig jaar een familiebedrijf. De doelgroep bestaat voornamelijk uit jonge gezinnen met kinderen. De uiteenlopende verblijven zijn het hele jaar geopend: bungalows, lodges, hotelkamers, safaritenten en trekkershutten. Van maart tot medio oktober kunnen bezoekers ook op de camping verblijven.
De Boshoek beschikt op een terrein van achttien hectare over talrijke faciliteiten waaronder een binnen- en buitenzwembad, bowlingbanen, twee horecagelegenheden en een midgetgolfbaan. Activiteitenplatform Events op de Veluwe is onderdeel van het park. Hierdoor kunnen gasten dagjes weg organiseren, evenementen plannen en kinderfeestjes vieren.

SALLANDSHOEVE Het bijna vijftigjarige bungalowpark en de camping van Sallandshoeve in Nieuw Heeten (gemeente Raalte) heeft onder meer een restaurant, een midgetgolfbaan, bowling, overdekt zwembad en buitenvijver. Het vijftien hectare grote park ligt vlakbij de Sallandse Heuvelrug, populair bij fietsers en wandelaars. Naast diverse soorten bungalows zijn er ruime kampeerplaatsen, camperplekken en safaritenten. 

Meer informatie: www.deboshoek.nl en www.vakantieparksallandshoeve.nl

Een deel van vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten, nabij de Sallandse Heuvelrug.
Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen.
De Boshoek is een familiebedrijf. Van links naar rechts algemeen directeur Rick Otter, vader en moeder Otter en hoofd technische dienst Justin Otter.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie