Afbeelding
Etienne Hessels

The Partysquad, Dave Roelvink en Freddy Moreira bij Helden Festival Barneveld

20 november 2019 om 10:01 Evenementen

BARNEVELD The Partysquad, Dave Roelvink en Freddy Moreira maken op zaterdag 21 maart 2020 hun opwachting in Barneveld. Samen met lokale artiesten als DJ Lekker, Isax Bonvineas vs Runny Rem en Chico & Jools geven ze acte de présence bij het Helden Festival Barneveld. Plaats van handeling is de Veluwehal.

,,De avond zal in het teken staan van SuperHelden, wat in alle lagen van het evenement terugkomt: zowel op het podium als in het decor´´, vertelt organisator Tom Hengeveld, die bij deze editie samenwerkt met Festifairs, onder meer verantwoordelijk voor Gelderpop. ,,We willen bezoekers blijven verrassen en komen op 21 maart met een nieuw feestconcept: een Silent Disco. Hierbij gaan twee teams van deejays met elkaar de strijd aan om de meeste luisteraars. Bezoekers kunnen namelijk kiezen tussen twee kanalen op hun koptelefoon.'' 

De kaartverkoop start maandag 25 november om 19.00 uur via www.heldenfestival.nl/tickets. Super Early Hero tickets kosten 22,50 euro, maar zijn beperkt beschikbaar.

De minimumleeftijd voor bezoekers is 18 jaar. Meer informatie op www.superheldenfestival.nl

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie