Afbeelding
Gerwin van Luttikhuizen

Nachtwerk voor nieuw asfalt op industrieterrein in Wekerom

15 november 2019 om 07:47 Verkeer en vervoer

WEKEROM Op het nieuwe industrieterrein 'Het Laar' in Wekerom is in de nacht van donderdag op vrijdag hard gewerkt aan een nieuwe laag asfalt op de ringweg over het terrein.

De nieuwe laag asfalt was nodig, omdat er wijzigingen zijn aangebracht in met name de bochten. Daarom moest op het hele industrieterrein de huidige asfaltlaag verwijderd worden. 

BOCHTEN Al snel nadat een paar jaar geleden de eerste bedrijven zich huisvestten op het nieuwe industrieterrein bleek dat de bochten in de weg te krap waren voor groot en lang vrachtverkeer. Deze bochten zijn de afgelopen tijd helemaal aangepakt en ruimer gemaakt zodat het grote verkeer er makkelijker door kan. Ook zijn er diverse stoepen en trottoirs aangelegd op het terrein.

HELE NACHT DOOR Om de bedrijven zo min mogelijk overlast te bezorgen werd donderdagavond gestart met het aanbrengen van de nieuwe laag asfalt. ,,We gaan de hele nacht door, zodat we vrijdagmorgen tegen de klok van 6.00 uur het bedrijventerrein weer toegankelijk hebben voor de bedrijven", aldus een woordvoerder van de firma Dusseldorp. ,,We hadden in de planning om de laatste toplaag van vrijdag op zaterdag te leggen, maar dat gaat in verband met de koude weersomstandigheden niet door. Wanneer die toplaag wordt aangebracht, is nu nog niet helemaal duidelijk. Vrijdagmorgen is de weg in ieder geval al weer goed te berijden na deze eerste onderlaag."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie