Iedereen met belangstelling voor bouwmachines is zaterdag welkom tijdens de open dag van Bouwmachines Midden Nederland.
Iedereen met belangstelling voor bouwmachines is zaterdag welkom tijdens de open dag van Bouwmachines Midden Nederland. Eigen foto

BMN toont machines tijdens open dag

29 oktober 2019 om 16:04 Advertorial_2

BARNEVELD Zaterdag kan iedereen met belangstelling voor machines die worden gebruikt in landbouw, veeteelt, bouw en groenvoorziening zijn hart ophalen tijdens het open huis van Bouwmachines Midden Nederland (BMN). Naast het standaard leveringsprogramma worden speciale jubileummodellen voor het eerst aan publiek getoond. Ook kunnen geïnteresseerden profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

BMN, gevestigd op de Briellaerdseweg 44, is hoofddealer van het Engelse JCB, vertelt Gerard Berkhof, die samen met zijn zus Rianne van den Brink-Berkhof, eigenaar is van het bedrijf. Beiden groeiden op in een familie van loonwerkers in Scherpenzeel. In 2008 begonnen ze met de verkoop van machines. Acht jaar later verhuisde hun onderneming naar Barneveld. „Aan ons tienjarig bestaan hebben we nauwelijks aandacht besteed. Nu vinden we het een goed moment om aan een breed publiek te laten zien wat we allemaal in huis hebben, wat we kunnen en hoe we er me ons hele team steeds weer voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn."

MOBIELE WERKPLAATS Gerard wijst erop dat naast de verkoop en verhuur van betrouwbare en degelijke machines ook de service een belangrijk element is van de kracht van zijn bedrijf. „Onze slogan luidt: 'Service makes the difference' en dat willen we elke dag waarmaken. Wij hebben vier servicebussen die fungeren als een mobiele werkplaats. Dankzij onze gekwalificeerde medewerkers kunnen we meer dan 95 procent van de reparaties en nagenoeg al het onderhoud op locatie uitvoeren."

Ook als het gaat om aanpassing van machines aan de wensen van de klant, bijvoorbeeld voor speciale toepassingen, heeft BMN flink wat technische expertise in huis. Zo kwam er enkele maanden geleden een klant die een speciale verreiker wilde hebben die gebruikt kon worden bij de bestrijding van de eikenprocessierups. „Die hebben we vervolgens ontworpen en gebouwd. Dat bleek een succes en nu werken we aan een tweede uitvoering."

Gerard onderstreept dat kwaliteit en service weliswaar cruciale elementen zijn binnen het bedrijf, maar dat dit alleen op een hoog niveau kan blijven door de vakkundigheid en vooral de betrokkenheid van alle medewerkers. „Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken", vindt hij. „Wat dat inhoudt, willen we tijdens onze open dag, van 10.00 tot 16.00 uur, graag laten zien."

www.bouwmachinesmiddennederland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie