10 medewerkers van de zonnepanelenspecialist zetten zich een dag in voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld.
10 medewerkers van de zonnepanelenspecialist zetten zich een dag in voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen op het dak steekt handen uit de mouwen voor kinderhospice

25 oktober 2019 om 15:24 Zakelijk Deel je nieuws

Vandaag was het kantoor van Zonnepanelen op het dak een dagje gesloten. 10 medewerkers van de zonnepanelenspecialist zetten zich een dag in voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld.

Het kinderhospice gaat binnenkort uitbouwen en daarvoor moesten er in de tuin voorbereidingswerkzaamheden gebeuren. "Ze hebben fantastisch werk geleverd," aldus Ilse Vasterman van de kinderhospice.

Kinderhospice Binnenveld is een huis, net als thuis, voor ernstig zieke kinderen. Een huis waar zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven, waardoor ouders en het gezin even rustig op adem kunnen komen, terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is.

Onder leiding van een lokale hovenier konden de zonnepanelen-medewerkers bomen verplaatsen, hekwerk en heggen verwijderen en algemeen tuinonderhoud uitvoeren. "Het is leuk om een dag gezamenlijk iets te doen wat je normaal tijdens een werkdag niet doet. En een ziek kind raakt iedereen. Het werk dat de kinderhospice doet is erg indrukwekkend. Het is mooi om dit werk een dag te mogen ondersteunen," aldus Hugo, in het dagelijkse veel onderweg als zonnepanelenadviseur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie