,,De Lades Night wordt dit jaar nog leuker.´´
,,De Lades Night wordt dit jaar nog leuker.´´ Erik van't Land

´Ladies Night wordt dit jaar nog leuker´

25 oktober 2019 om 08:30 Evenementen

KOOTWIJKERBROEK Speciaal voor vrouwen is er een 'Ladies Night' op donderdag 7 november in kulturhus De Essenburcht in Kootwijkerbroek.

,,Na het grote succes van vorig jaar, wordt het dit jaar nog leuker'', belooft de organisatie. ,,Er is voor ieder wat wils. Er kan volop geshopt worden: kleding, woonaccessoires, sieraden, parfums en nog veel meer. Er is een kleine wijnproeverij, verzorgd door Vino. Chocolade kan ook niet ontbreken; Choco&zo is aanwezig met allerlei lekkers, en er wordt een workshop chocolade versieren gehouden. Wie groene vingers heeft, kan meedoen met de workshop eco-systeem maken. Wie zich liever laat verwennen, kan terecht in de beautyroom. Nagels lakken, haren krullen, make-up-advies en een massage behoren tot de mogelijkheden. Als topper hebben we dit keer een ‘Huisvrouwen’-pubquiz. Gepresenteerd door de toilletjuffen Bep en Sonja, zal dit een te gekke quiz worden in de kelder van De Essenburcht. Doe mee met een team van twee of drie personen en ga naar huis met één van de mooie prijzen die er te winnen zijn. Om de avond af te sluiten, kunnen bezoekers terecht op ons gezellige binnenterras voor een lekker drankje en hapje.''
De deuren van De Essenburcht aan de Schoonbeekhof zijn open vanaf 19.00 uur. De eerste vijftig vrouwen krijgen een goodiebag. Van tevoren aanmelden is gewenst. Meer informatie op Facebook en Instagram.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie