Afbeelding
Theo Beumer

Collectief falen brengt SDS '55 nederlaag

24 februari 2018 om 17:44 Sport/sport

WEKEROM SDS '55 leed op eigen veld een even onverwachte als verdiende 1-4 nederlaag tegen VIOS Vaassen.

,,Daar is geen woord Spaans bij. Collectief hebben we gefaald Binnen vijfendertig minuten stond het al 0-3. Voor VIOS scoorden Mucahid Kiliç (2x) en Jacco Verstraten", somberde SDS '55 trainer Marcel van der Hoop.

SDS probeerde wel de bakens te verzetten. Even gloorde er hoop in de Wekeromse harten toen Rick Gerritsen fraai scoorde: 1-3.

,,Het enige mooie moment aan onze zijde. Maar gelijk was het uit de volgende Vaassense aanval alweer 1-4. Naoh Tussels bracht die ruststand op het scorebord", ging de trainer verder.

In de tweede helft wist SDS niet of nauwelijks iets te creëren. ,,Misschien was het ons geluk wel dat de gasten het ook wel geloofden. Hogere cijfers waren anders best mogelijk geweest deze middag", sloot Marcel van der Hoop realistisch af.

SDS'55 neemt in de derde klasse de negende plaats in met achttien punten. Hoewel SDS nog niet in gevaar komt, moet het na de puntenwinst van de staartploegen blijven oppassen.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd bij het op de tweede plaats staande Batavia.