Afbeelding
Foto: Hans-Lukas Zuurman

Sinthuis op nieuwe plek in centrum Barneveld

15 oktober 2019 om 15:57 Evenementen

BARNEVELD De Sint en zijn pieten slapen dit jaar in het oude pand van CoolCat aan de Jan van Schaffelaarstraat 6 in Barneveld. Met de verhuizing naar een nieuwe locatie, gaat het Sinthuis er ook ietsje anders uitzien. 

De slaapkamer van de Sint, de slaapkamer van de pieten, de badkamer, de bakhoek en de inpakafdeling zijn weer in het huis te vinden. Nieuw dit jaar zijn de postkamer en de kunstkamer. In de postkamer kunnen kinderen hun verlanglijstje in de brievenbus doen. Kleurplaten kunnen net als andere jaren aan de Sint zelf gegeven worden. 

Het Sinthuis was sinds enkele jaren gevestigd in het pand aan de Langstraat 102/104, maar inmiddels is de helft van de ruimte verhuurd waardoor de voordeur te smal is voor de Sint en zijn entourage. De organisatie is daarom op zoek gegaan naar een nieuwe plek in het centrum van Barneveld en stuitte op het leegstaande pand van CoolCat. 

Op zaterdag 23 en 30 november kunnen kinderen op bezoek bij Sint en zijn pieten in het Sinthuis. Er zijn beide dagen ook verschillende activiteiten te doen. Op woensdag 20 en 27 november zijn enkel de pieten er en kunnen kinderen knutselen van 13.00 tot 16.00 uur onder leiding van DOL-FIJN Kinderopvang.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie