Weddingmanager Christa Bokhorst-Brons: „de huwelijksdag kan van begin tot einde in en rond Kasteel De Schaffelaar worden gevierd
Weddingmanager Christa Bokhorst-Brons: „de huwelijksdag kan van begin tot einde in en rond Kasteel De Schaffelaar worden gevierd". Eigen foto

Kasteel De Schaffelaar favoriete trouwlocatie

2 oktober 2019 om 09:22 Advertorial_2

BARNEVELD Bij aanstaande echtparen staat Kasteel De Schaffelaar hoog op de lijst van favoriete trouwlocaties. Niet zo vreemd, vindt Christa Bokhorst-Brons, weddingadviseur bij Kasteel De Schaffelaar, want sfeer en romantiek zijn onlosmakelijk verbonden met het markante en historische gebouw. „Stel je voor, via een brede oprijlaan kom je bij het kasteel, je betreedt het bordes waar de kasteeldeuren voor je openzwaaien. Dan kom je terecht in een sprookjeswereld die hoort bij een trouwdag."

Binnen wordt die sprookjessfeer versterkt door de indrukwekkende kroonluchters die een goudgele gloed over het bruidspaar en de gasten werpen. Warme kleuren, natuurlijke materialen en volop licht domineren het interieur. Tel daar de stijlvolle haarden en de sierlijke plafonds bij op en je hebt een ambiance waarin het 'ja-woord' in alle opzichten feestelijk klinkt.

VLEKKELOOS VERLOOP „Niet alleen bieden we een stijlvolle locatie voor de voltrekking van een huwelijk, ook nemen we alle zorgen voor een vlekkeloos verloop van de plechtigheid, de receptie of de bruiloft uit handen", vervolgt Christa „Alle faciliteiten zijn aanwezig en de huwelijksdag kan van begin tot einde in en rond Kasteel De Schaffelaar worden gevierd."

Door de verscheidenheid aan zalen is het landgoed geschikt voor kleine en grote gezelschappen. „Wie de voorkeur geeft aan een wat meer intieme dag met ongeveer vijftig gasten kan bij ons terecht, maar ook voor een gezelschap van 450 mensen hebben we alles in huis", verzekert Christa. „Als je een volledige bruiloft op het landgoed viert, is de locatie exclusief voor je beschikbaar."

Voorafgaand aan de trouwdag bespreekt de weddingadviseur met het aanstaande bruidspaar tot in detail wat er moet gebeuren. „Eigenlijk is alles mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld meedenken over de juiste fotograaf en de muzikale omlijsting. Alle afspraken leggen we vast in een draaiboek, waarin het programma nauwkeurig wordt beschreven. Gedurende de dag houdt de partymanager voortdurend contact met de ceremoniemeester, zodat alles zonder haperingen verloopt."

Alles moet er op gericht zijn om het bruidspaar en iedereen die aanwezig is een onvergetelijke dag te bezorgen, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten, vindt Christa. „Kasteel De Schaffelaar is een bijzondere locatie en wij zorgen ervoor dat je hier een van de mooiste dagen van je leven beleeft."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie