Afbeelding
Corine van de Kamp

Verwendag voor vrouwen met kanker in Barneveld

24 september 2019 om 09:03 Zorg

BARNEVELD Femmes pour Femmes verzorgt maandag 7 oktober voor de zesde keer een verwendag voor vrouwen met kanker. De locatie is het Schaffelaartheater in Barneveld.
,,Een groep beauty-professionals uit Barneveld heeft de krachten gebundeld en biedt deze dag belangeloos aan voor vrouwen die in aanraking zijn gekomen met deze vreselijke ziekte. Doel is om de dames een onbezorgde dag te geven, waarop we ze weer laten stralen en vrouw laten zijn'', aldus de organisatie.

,,Ervaring leert dat deze dag zo vol zit; de behoefte is (helaas) groot. De vrouwen krijgen behandelingen aangeboden van bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste, kapster en een manicure. Ook een actieve of creatieve workshop behoort tot de mogelijkheden, zoals schilderen en yoga. Het gaat om een dag ontspanning en ervaringen delen met lotgenoten. We hebben voorgaande jaren gemerkt dat dit als heel prettig wordt ervaren; even praten met iemand waar je je ervaring mee kunt delen.''

De dames worden om 09.30 uur ontvangen met koffie en thee. Hun eventuele begeleider is hier ook welkom. Daarna begint het programma en gaat de begeleider naar huis. Om 13.00 uur krijgen de dames een ,,heerlijke lunch'' aangeboden door Restaurant Het Groene Pandje. Vervolgens kunnen de stralende vrouwen om 14.00 uur weer worden opgehaald.

Deze dag is bedoeld voor vrouwen die met kanker te maken hebben gehad of nu nog hebben. Vrouwen uit de gemeente Barneveld mogen zich aanmelden voor maandag 30 september, via fpfbarneveld@gmail.com. Na aanmelden ontvangt de aanvrager een aanmeldformulier voor algemene gegevens, maar ook om aan te geven waar de organisatie rekening mee moet houden. Er is plaats voor maximaal dertig vrouwen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Fonds 1845.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie