Boek & Film: The Leisure Seeker, een onvergetelijke reis!

17 september 2019 om 12:31 Film Deel je nieuws

Schaffelaartheater Barneveld en Bibliotheek Barneveld organiseren een aantal avonden in het seizoen speciale filmavonden. Tijdens deze avonden worden juweeltjes van boeken die verfilmd zijn, in het theater op groot doek vertoond. De avond begint met een korte inleiding en daarna wordt de film vertoond op een groot scherm. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Op woensdagavond 9 oktober, na de Nationale Ouderendag, draait het om het thema Alzheimer en wordt de film The Leisure Seeker gedraaid. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Zadoriaan en de hoofdrollen zijn voor Donald Sutherland en Helen Mirren.

Het verhaal gaat over een ouder echtpaar, John en Ella, die al zestig jaar getrouwd zijn. Ze besluiten om nog één keer samen op reis te gaan in hun camper The Leisure Seeker. Ook al heeft John de ziekte van Alzheimer en heeft Ella besloten om niet langer tegen kanker te vechten. Omdat John niet meer bij machte is om de weg te vinden en beslissingen te nemen, is Ella degene die voor hen beiden de 'hoofdzaken' op zich neemt. En als Ella's lichaam het laat afweten, is John degene die hen staande houdt. Samen vormen ze een bijzonder en liefdevol stel, dat niet bang is om voor de laatste keer het avontuur aan te gaan. Het wordt een reis die tot het einde vol verrassingen, liefde, verdriet en humor zit. Reserveer bij de kassa van het Schaffelaartheater (kan ook telefonisch) op woensdag of vrijdag van 14.30 – 17.30 uur, via kassa@schaffelaartheater.nl of online op schaffelaartheater.nl. Woensdag 9 oktober 2019 / 19.30 uur / Kleine zaal / € 9,50

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie