#38Mijnten & #74 Jansen op de Deroue Yamaha's
#38Mijnten & #74 Jansen op de Deroue Yamaha's Kees Siroo

Ap Deroue Racing Nijkerkerveen ruim in de top 10 tijdens ONK-Wedstrijd TT Circuit Assen.

17 september 2019 om 09:38 Overig Deel je nieuws

Afgelopen weekend is het Ap Deroue Racing team uit Nijkerkerveen weer in actie gekomen op het TT Circuit van Assen,

Michael Mijnten en Berrie Jansen stonden voor het team aan de start. Na een succesvolle tranigs dag op donderdag kwam op zaterdag de kwalificatie en wedstrijd. Berrie Jansen wist op de Yamaha een 24ste startplaats te bemachtigen, Michael Mijnten behaalde een sterke 5de start positie.

Mijnten is bezig aan een sterke en stabiele reeks van races. Na de harde crash afgelopen mei op het circuit van Assen waarbij de Yamaha totaal afgeschreven werd vallen de resultaten nu wel de goede kant op. Met een 3de en 5de plaats in Frankrijk, een 6de positie in Oscherleben en deze lijn zet hij dit weekend op assen door met een 7de eind klassering.

Berrie Jansen is in zijn debuut seizoen ook op de goede weg. Hij krijgt steeds meer vertrouwen in de motorfiets en dat is terug te zien in de rondetijden

Jansen wist in de race een 21ste positie te behalen, Mijnten vocht een streng duel uit en wist in de laatste rondes toch nog van een 11de positie terug te vechten naar de 7de eind plaats.

De race in het Open Nederlands Kampioenschap werd overigens gewonnen door Ronald Post gevolgd door Luuk de Ruiter en Leon Stolte. De afsluitende race van het kampioenschap zal op 12 oktober plaats vinden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie