Gideon Baas: „We zijn nog steeds een echt familiebedrijf. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en de passie waarmee we ons werk doen.”
Gideon Baas: „We zijn nog steeds een echt familiebedrijf. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en de passie waarmee we ons werk doen.” eigen foto

Baas Opticiens Barneveld viert feest

16 september 2019 om 09:45 Advertorial_2

BARNEVELD Tien jaar geleden nam Gideon Baas de sleutel van Baas Opticiens Barneveld over van zijn vader Wim Baas. Ook is het op de kop af een jaar geleden dat opnieuw de deuren van de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat werden geopend na een grote verbouwing. Daarbij werd het interieur ingrijpend vernieuwd. Het heeft, zoals Gideon het omschrijft, een eigentijdse en stijlvolle uitstraling gekregen. Om de succesvolle afronding van die verbouwing te vieren en vanwege het jubileum heeft Baas Opticiens een aantal aantrekkelijke aanbiedingen.

„Een jubileum en een geslaagde verbouwing. Voldoende reden voor een feestje. Daarom trakteren wij op 50 procent korting op de nieuwste collectie correctiemonturen en 25 procent korting op alle zonnebrillen." Wie iets speciaals wil, kan kiezen voor een 3D geprint lichtgewicht montuur van het Monoqool. Of een handgemaakt, high-end designer montuur van IC!-Berlin of een klassiek ingetogen model van Silhouette. „Met onze uitgebreide collectie, die varieert van tijdloos naar hoog modisch, doen we ons best om u te adviseren voor een persoonlijk gemeten bril waar u blij van wordt."

MONTUUR MET KORTING „Wie op zoek is naar een zonnebril vindt met merken als Tom Ford, Tod's en IC!Berlin vast iets van zijn of haar gading, zeker met de 25 procent korting", zegt Gideon Baas. „Deze actie geldt vanaf vandaag en duurt tot en met 30 september."

Sinds Gideon de zaak overnam, heeft hij voortdurend geïnvesteerd in de modernste en meest geavanceerde oogmeetapparatuur. „Ondanks de veranderingen van de afgelopen jaren is en blijft Baas Opticiens een echt familiebedrijf. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en de passie waarmee we ons werk doen", weet Gideon.

Terug naar die verbouwing. „Die was tamelijk ingrijpend en best spannend", zegt Gideon terugkijkend op het project. „Maar ik had er vertrouwen in dat het goed zou komen." Dat bleek ook wel, want hij ging zelfs op vakantie terwijl het interieur van zijn zaak onder handen werd genomen.

,,Toen we terugkwamen wisten we niet wat we zagen. Bij het beoordelen van de tekeningen had ik voor mezelf wel een beeld gevormd, maar het is mooier en beter dan ik me had kunnen voorstellen." Benieuwd naar het resultaat? Stap dan zeker even binnen in de sfeervolle winkel. „En profiteer tegelijk van onze aanbiedingen. Het is tenslotte feest."

Jan van Schaffelaarstraat 26, Barneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie