Harmonie let op de kleintjes

6 september 2019 om 09:29 Muziek Deel je nieuws

Nu de scholen weer zijn begonnen, starten alle hobbies en verenigingen ook weer op. Voor Muziekgezelschap De Harmonie betekent dit starten met een fris orkest ‘Tutti Colore’, en natuurlijk starten alle ander orkesten ook weer deze week.

Voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 tot 11 jaar heeft de vereniging Tutti Colore bedacht. Met deze methode spelen kinderen zo snel als mogelijk samen in orkestsetting, allemaal op vrolijk gekleurde instrumenten. Een korte muziekcursus, puur om kennis te maken met muziek maken. 5 lessen à 25 minuten en 10 orkestrepetities voor de kleine prijs van € 95,-. Aan het einde van de cursus krijgen alle kinderen tijdens een eindconcertje een certificaat en bestaat de mogelijkheid om door te stromen binnen de vereniging. De repetities zijn op dinsdag van 18.00 tot 18.30.  Opgeven kan via muzieklesbarneveld.nl.

Speelt u ook een instrument wat past binnen een harmonieorkest, en heeft u interesse in onze vereniging? Voelt u zich dan vrij om een repetitie te bezoeken. De Harmonie speelt op maandag-,  dinsdag- en woensdagavond in de kleine zaal van het Schaffelaartheater. Repetities zijn vrij toegankelijk. Wilt u meer informatie over de orkesten en mogelijkheden, neemt u dan contact op via www.deharmoniebarneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie