Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 11 september 2019

2 september 2019 om 14:41 Zorg Deel je nieuws

Op woensdag 11 september 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer. De locatie is het gebouw van Welzijn Barneveld, Veluwehal, 1e etage, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld.

 

Gastspreker op deze avond is Petronella Haga, fysiotherapeut. Zij informeert ons over Mensendieck en het aanleren van cognitieve bewegingsstrategieën.

Het is een goede behandelmethode: u leert begrijpen waar de klachten vandaan komen om uiteindelijk beter met uw lichaam om te gaan.

Kenmerkend aan deze behandelmethode is dat er gebruikgemaakt wordt van een motorisch leerproces waarbij zelf zien, zelf ervaren en zelf oordelen centraal staan. Dit zijn belangrijke aspecten die nodig zijn om daadwerkelijk tot een houdings- en bewegingsverandering te komen.

 

De zaal gaat open om 19:00 uur. De avond is van 19:30-21:00 uur. In verband met de beschikbare ruimte is het noodzakelijk zich voor elke avond opnieuw aan te melden. Dat kan bij voorkeur via e-mail: info@parkinsoncafebarneveld.nl of per telefoon/tekst: 06-21216975.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie