Terschuurse Boys laat SDS ontsnappen met gelijkspel

31 augustus 2019 om 20:57 Voetbal

TERSCHUUR Een vooral na de rust veel sterker Terschuurse Boys kwam tegen SDS niet verder dan een gelijkspel. Na een gelijkopgaand eerste kwartier, waarin Albert Schregardus voor SDS en Jaap van de Weerd voor Terschuurse Boys eenmaal in kansrijke positie voor het doel verschenen, maar niet scoorden, viel in de 17e minuut de openingstreffer voor SDS. Albert Schregardus mocht op een pass van Rick Gerritsen vrij doorlopen en schoot in de verre hoek raak; 0-1. Bij het aanvallend Terschuurse Boys ontbrak het aan een goede eindpass, zodat de rust inging met een voorsprong voor SDS.

Na de hervatting zette Terschuurse Boys meteen druk. In de 48e minuut ontsnapte SDS aan de gelijkmaker. Doelman Michael Mulder stopte een schot van Ronald Bouwman, terwijl Jelle Ortse de bal die alsnog in het doel dreigde te gaan van de doellijn haalde. Tien minuten later verhoogde Albert Schregardus uit een van de spaarzame SDS aanvallen op aangeven van Arie Bouw de voorsprong; 0-2. Terschuurse Boys liet een aantal goede mogelijkheden liggen, maar wist in de 63e minuut via Peter Overeem de aansluitingstreffer te scoren; 1-2. Nadat Terschuurse Boys een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker had laten liggen, viel die in de 87e minuut toch. Op een voorzet van Dennis van de Veen kopte Jeffrey van Belkum knap raak; 2-2. In de slotfase hield keeper Michael Mulder de 2-2 vast met goede reddingen op doelpogingen van Ronald Bouwman.