Herman van Rhee: „Rhetap is uitgegroeid tot een unieke woonwinkel waar we inzetten op kwaliteit en deskundig advies.
Herman van Rhee: „Rhetap is uitgegroeid tot een unieke woonwinkel waar we inzetten op kwaliteit en deskundig advies." ©Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp

Rhetap breidt assortiment flink uit

29 augustus 2019 om 12:37 Advertorial_2

BARNEVELD Nu wordt er nog hard gewerkt, maar over enkele dagen is de ingrijpende aanpassing van de winkel voltooid, zegt Herman van Rhee van woonwinkel Rhetap. „Ons assortiment is fors uitgebreid, er is een complete afdeling bijgekomen, eigenlijk een geheel nieuwe winkel", vervolgt hij. „Vrijdag en zaterdag zijn belangstellenden welkom om te zien wat we er van hebben gemaakt."

In de loop der jaren is de collectie van Rhetap, gevestigd aan de Amersfoortsestaat, voortdurend gegroeid, vertelt Herman, en dat gebeurt nu weer. „Door de recente uitbreiding van de ruimte - we hebben er behoorlijk wat vloeroppervlak bij gekregen - kunnen we opnieuw een stap. Zo hebben we nu een breed aanbod aan bedden in verschillende prijsklassen. Ook komt een ervaren beddenspecialist ons team versterken. Daarnaast kunnen mensen nu bij ons terecht voor op maat gemaakte interieurkasten."

Ruim 22 jaar geleden begonnen de ouders van Herman met de verkoop van tapijt, gordijnen en raamdecoratie. „Mijn vader was een echte ondernemer. In de loop der jaren is Rhetap uitgegroeid tot een unieke woonwinkel waar we inzetten op deskundig advies en het leveren van kwaliteit. In alle opzichten."

BETROKKENHEID EN ENTHOUSIASME Herman, die samen met zijn broer Dick de winkel van zijn ouders heeft overgenomen, onderstreept dat de groei van het bedrijf alleen mogelijk is geweest dankzij de betrokkenheid en de inzet van alle medewerkers. „Zonder hen hadden we dit nooit kunnen realiseren. Niet alleen in de winkel, ook bij de projecten die we uitvoeren. Voor onze buitendienst beschikken we over een vast team."

Betaalbare kwaliteit, dat vinden Herman en zijn team de kracht van Rhetap. „Ook wij hebben te maken met concurrentie van prijsvechters. Daar gaan wij niet in mee, want onze klanten hechten veel waarde aan vakkundig advies, ontzorgen en creatieve ideeën."

Krijg je bij Rhetap dan geen korting? Zeker wel, benadrukt Herman lachend. „Kom vrijdag en zaterdag maar een kijkje nemen in ons verbouwde pand dan kunt u niet alleen volop inspiratie opdoen, we zorgen ook voor een hapje en een drankje en we hebben een aantal aantrekkelijke aanbiedingen, Onze medewerkers staan klaar om u rond te leiden, van advies te dienen en tips te geven voor een smaakvolle inrichting van uw interieur."

www.rhetap.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie