Het vakkundige en enthousiaste team van Garage Top voor het nieuwe pand.
Het vakkundige en enthousiaste team van Garage Top voor het nieuwe pand. Eigen foto

Garage Top viert 25-jarig jubileum

29 augustus 2019 om 12:37 Advertorial_1

KOOTWIJKERBROEK Als het om auto's gaat, is er nauwelijks iets te bedenken waarvoor klanten niet bij Garage Top in Kootwijkerbroek terecht kunnen. In 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid van een kleine onderneming tot een multifunctioneel automobielbedrijf dat van alle markten thuis is.

"Uitbesteden van werkzaamheden is bij ons niet meer aan de orde", zegt Henk Top, samen met zijn broer Martin de grondlegger van het bedrijf. Zelfs het schadeherstel - „Wij zijn lid van de Focwa en erkend Univé Schadeherstelbedrijf" - vindt in eigen beheer plaats en daarmee is Garage Top volgens hem uniek in de regio. „Wij zijn het aangewezen herstelbedrijf voor autoschades in Midden-Gelderland, met name in Amersfoort, Barneveld, Kootwijkerbroek, Ede, Voorthuizen en Apeldoorn."

ZORGEN UIT HANDEN NEMEN „Schade aan de auto is altijd vervelend, geeft veel ongemak en heeft vaak financiële consequenties. Ook op dat vlak willen wij alle zorgen van onze klanten uit handen nemen. Daarom stellen we altijd een leenauto ter beschikking gedurende de tijd dat wij de schade herstellen. Daarnaast helpen we onze klanten, als ze dat willen, bij de afhandeling van de schade via de verzekeringsmaatschappij", vervolgt Top.

Met veel enthousiasme vertelt hij over de controles en reparaties die de medewerkers van Garage Top kunnen uitvoeren. „In onze moderne, professionele werkplaats werken wij met een enthousiast team van veelzijdige vakmensen. Daarbij spelen we in op de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche. Onze monteurs hebben opleidingen gevolgd om elektrische auto's te onderhouden en problemen met de moderne techniek het hoofd te bieden. Ook hebben wij sinds kort de laadpaal in gebruik genomen voor elektrische auto's."

Niet alleen als het gaat om schadeherstel, reparatie en onderhoud kunnen autobezitters terecht bij het moderne complex aan de Essenerweg in Kootwijkerbroek. Ook voor tal van accessoires is een bezoek aan het autobedrijf de moeite waard. Ook bouwen wij een uniek inbraakbeveiligingssysteem in bedrijfswagens in dat je beschermt tegen inbraak. Eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen of we kunnen het leveren en installeren. Daarnaast beschikken we sinds kort ook over speciale apparatuur om uit te lijnen en camera's en radars om te kunnen kalibreren. Dit kunnen wij ook doen voor collega-garagebedrijven doen die zelf die investering niet willen doen."

ONDERHOUD AIRCO Niet alleen in de zomer kan de temperatuur in de auto snel oplopen. Daarom wijst Top autobezitters op het belang van een tijdig en gedegen onderhoud van de airco. Dat is niet alleen nodig omdat de airco op zonnige dagen zorgt voor verkoeling, ook verdwijnt daardoor het vocht in de lucht in het interieur waardoor de ruiten sneller worden ontwasemd. „Met regelmatig onderhoud kun je voorkomen dat de airco op een ongelegen moment uitvalt. Zo vermijd je ergernis en misschien zelfs een gevaarlijke situatie en het bespaart geld, want bedenk dat het vervangen van een mechanisch beschadigde compressor flink in de papieren kan lopen. Zoiets kost al snel rond de duizend euro."

Op zoek naar een nieuwe auto of een betrouwbare occasion? Ook dan biedt Garage Top een ruime keuze aan merken en modellen in verschillende prijsklassen. „Wij kunnen alle merken auto's nieuw leveren. En die zijn bij ons zeker niet duurder dan bij de dealer. Natuurlijk worden ze wel geleverd met de garantie en de service die bij ons vanzelfsprekend is. Daarnaast hebben we gemiddeld veertig occasions staan. Mocht de auto die iemand graag wil hebben niet op voorraad zijn dan gaan we op zoek totdat we een passende aanbieding kunnen doen."

GESTAGE GROEI „In 1994 begonnen mijn broer en ik een kleine garage en in 2000 namen we een klein garagebedrijf over. Dat hebben we stap voor stap uitgebreid. Nu werken we hier met elf collega's. Ook mijn zoon Maurits is actief binnen het bedrijf." Praat met Top over zijn onderneming, en hij wordt steeds enthousiaster. „Dat klopt", zegt hij lachend. „Ons dienstenpakket is in de loop der jaren steeds veelzijdiger geworden. Zo bieden we zakelijke en private lease-auto's, hebben we leenauto's voor rijscholen, doen we de in- en verkoop van auto's en zijn we dealer van Axiam brommobielen. Ook schade daaraan kunnen wij herstellen. Uiteraard stellen we dan een leenbrommobiel beschikbaar."

Voor bedrijven die snel extra capaciteit nodig hebben of een particulier die bijvoorbeeld een bankstel moet verhuizen, heeft Garage Top pasklare oplossingen. „Wij hebben een grote voorraad bedrijfswagens van uiteenlopende afmetingen, voorzien zijn van alle benodigde comfort en uitrusting. Ook kun je bij ons terecht voor een personenauto, 9-persoons busje of een auto met een laadklep. Voor elke probleem hebben we een oplossing."

Onlangs heeft Top een verbouwing afgerond en is de garage opnieuw fors uitgebreid, onder meer met een aantal bruggen. „Wij hebben een spuitcabine die voldoet aan de nieuwste milieu-eisen. Die gebruiken we voor schadeherstel en bijvoorbeeld om bedrijfswagens in de bedrijfskleur te spuiten."

OPEN DAG Top vertelt graag over de garage, maar nog leuker vinden hij en zijn collega's het om te laten zien wat er binnen het bedrijf allemaal mogelijk is. „Daarom organiseren we op 7 september een open dag. Belangstellenden kunnen dan tussen 's morgens elf uur en 's middags vier uur hier rondkijken. Ook geven we die dag elk uur allerhande demonstraties en laten we bijvoorbeeld zien hoe het uitlijnen in z'n werk gaat en op welke manier we het herstel van schade aanpakken."

www.garagetop.nl

Na de verbouwing is de garage onder meer uitgebreid met een aantal bruggen.
In 25 jaar is Garage Top uitgegroeid tot een multifunctioneel automobielbedrijf.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie