Afbeelding
AberMedia

Getuigen steekpartij Barneveld melden zich

29 augustus 2019 om 10:22 Misdaad

BARNEVELD Drie dagen na de ernstige steekpartij bij de hoofdingang van het Schaffelaarsebos aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld, zijn de verdachten nog niet aangehouden. Een team van rechercheurs werkt hard aan de opsporing van de twee jongemannen van 16 tot 18 jaar.

Jannes Bijlsma

,,Sinds dinsdag hebben we verschillende tips binnen gekregen”, zegt politiewoordvoerder Anne Coenen. ,,Ook heeft zich een aantal getuigen gemeld. In hoeverre die bruikbaar zijn, kan ik op dit moment nog niet zeggen. Zeker is dat we nog geen aanhoudingen hebben verricht.”

Bij de steekpartij, maandagavond om 18.40 uur, raakten twee inwoners van Barneveld gewond. Een 21-jarige Barnevelder werd met zware steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis; over zijn conditie doet de politie geen nadere mededelingen. De andere gewonde, een 23-jarige man, kon ter plekke worden behandeld. Mogelijk vormde een ruzie in het centrum van Barneveld de aanleiding voor het incident. De politie doet hier nader onderzoek naar.

Na het incident sloegen de verdachten op de vlucht. Een van de verdachten had een blanke huidskleur, de andere een getinte. Deze jongen droeg op het moment van het steekincident een zwart t-shirt, een groene korte broek en een Gucci-pet. Van de andere jongeman werd geen signalement gegeven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie