Afbeelding
AberMedia

Daders steekpartij Barneveld nog niet gepakt

27 augustus 2019 om 12:50 Misdaad

BARNEVELD Een ruzie in het centrum van Barneveld is volgens de politie mogelijk de aanleiding voor de steekpartij, maandagavond bij de hoofdingang van het Schaffelaarsebos in Barneveld. Bij de steekpartij raakten twee Barnevelders gewond. De daders zijn nog voortvluchtig.

Rond 18.40 uur kreeg de politie de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden nabij de ingang van het park aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan. De politie ging meteen ter plaatse en trof twee slachtoffers aan. Een 21-jarige man uit Barneveld werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Een man van 23 jaar, eveneens uit Barneveld, kon ter plaatse worden behandeld. De politie is op zoek naar twee verdachten. Het gaat om twee jongeren van ongeveer 16 tot 18 jaar oud. Een verdachte had volgens de politie een blanke huidskleur, de tweede verdachte had een licht getinte huidskleur. 

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen van zowel het steekincident als de ruzie op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie