Wijnand Thomassen en Manuel Boonzaaier op de achtergrond.
Wijnand Thomassen en Manuel Boonzaaier op de achtergrond. Julia Thijsen

Kunstenaars in de herkansing op Kootwijkerzand

26 augustus 2019 om 17:45 Kunst

KOOTWIJKERBROEK/BARNEVELD Stichting Kunstcollectief Barneveld heeft zaterdag alsnog het kunstproject Los Zand uitgevoerd op het Kootwijkerzand. Het was in eerste instantie de bedoeling om dit te doen tijdens het festival Theater op 't Zand, op 20 juli, maar dat werd afgelast vanwege het onweer op die dag.

De kunstenaars gingen zaterdagmiddag bij de uitkijktoren op Kootwijk aan de slag om een werk te maken dat op 5 oktober in Het Schaffelaartheater wordt getoond. Julia Borsboom, voorzitter en secretaris van Stichting Kunstcollectief Barneveld: ,,Het was een mooie, creatieve dag en het heeft goede studies opgeleverd om verder uit te werken''.

Van links naar rechts: Evert Schimmel, Ton van Dieën, Manuel Boonzaaier, Wijnand Thomassen, Julia Borsboom en op de voorgrond Wilma Terlouw.
'Werkjassen aan!' Op de foto, van links naar rechts: Manuel Boonzaaier, Wilma Terlouw, Wijnand Thomassen en Evert Schimmel.
Op de foto, van links naar rechts: Evert Schimmel (zittend),  Ton van Dieën, Manuel Boonzaaier,  Wijnand Thomassen,  Julia Borsboom en vooraan zit Wilma Terlouw.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie