Voorbeelden van het aanbod
Voorbeelden van het aanbod JDuroy

Hivos-boekwinkel Barneveld: spanning en kinderboeken in de aanbieding

4 augustus 2019 om 20:17 lokaal Deel je nieuws

De zomer is voor jong en oud een mooie gelegenheid om eens lekker een boek te lezen. De tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld heeft in augustus een aanbieding voor liefhebbers van spanning of kinderboeken. Voor deze  boeken geldt de hele maand 'Twee voor de prijs van één', ofwel bij aankoop van twee boeken krijgt u het goedkoopste boek gratis. Kom eens kijken naar het aanbod, en u kunt tegelijk ontdekken dat de andere boeken zonder aanbieding ook zacht geprijsd zijn.
De opbrengst van de verkoop wordt helemaal besteed aan ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt daar doelgericht aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Ze werkt daarbij samen met de lokale gemeenschap, zodat alle mensen bereikt worden. Op deze manier helpt uw aankoop mee aan duurzaam werelddoel 4: in 2030 gaan alle jongens en meisjes naar school.
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie