Walk&Talk op 14 augustus in de Bibliotheek: 50+ en zin(geving) in je werk
Walk&Talk op 14 augustus in de Bibliotheek: 50+ en zin(geving) in je werk Shutterstock

50+...en dus?

29 juli 2019 om 16:17 lokaal Deel je nieuws

Werkzoekenden die 50+ zijn, zijn woensdag 14 augustus van 9.30 tot 11.30 uur van harte welkom tijdens de Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Barneveld. Eric van der Wal geeft hen tips over wat belangrijk is in de zoektocht naar een nieuwe baan. Hij is loopbaanadviseur bij ID Plein Ede en is gespecialiseerd in loopbaanadvies-, reïntegratie- en coachingstrajecten. Ben je werkzoekend maar nog geen 50+? Ook dan zijn de tips zeker bruikbaar. De bijeenkomst, inclusief de koffie, is gratis.

Zin(geving) in je werk
Van der Wal: ‘Zin in je werk. Dat is misschien wel de kortst mogelijk manier om aan te geven waar het mij als loopbaanadviseur om gaat. ‘Werk’ staat daarbij voorop. Werk hebben we nodig om in ons onderhoud te voorzien, het is een plek waar we ons ontwikkelen, waar we veel sociale interactie hebben en waar we in veel gevallen onze identiteit aan ontlenen. ‘Zin’ heeft te maken met zingeving; het besef dat wat je doet van belang is. Voor jezelf maar ook voor je omgeving. Als deze twee, werk en zingeving, in balans zijn, heb je de ultieme baan te pakken.’ 

Walk&Talk iedere tweede woensdag van de maand
De gratis bijeenkomsten van Walk&Talk, ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd, vinden iedere tweede woensdag van de maand plaats in de Bibliotheek Barneveld en is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. 

Insteek van de bijeenkomsten
Het doel is om iedereen die een (andere) baan zoekt een kans te geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen zodat een baan ook sneller binnen handbereik komt. 
De bijeenkomsten hebben een informeel karakter en behandelt iedere keer een ander onderwerp door inzet van professionele sprekers of ervaringsdeskundigen. Onder het genot van een kopje koffie luistert men naar de inspirerende sprekers of gaat aan de slag met een opdracht. Na afloop kunnen deelnemers ervaringen met elkaar uitwisselen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie