Afbeelding
Gelderland-KPN

KPN verkozen tot beste sim only provider Gelderland

25 juli 2019 om 08:10 lokaal

De inwoners van de provincie Gelderland hebben KPN beoordeeld als de beste provider van 2019. KPN zou niet alleen het beste belbereik hebben, maar ook het snelste internet en breedste dekking van het 3G/4G netwerk. Dit blijkt uit onderzoek van SimOnly.nl, een van de grootste onafhankelijke vergelijkers van sim only abonnementen in Nederland. 

Simyo de winnaar van heel Nederland
Buiten Gelderland pakt provider Simyo de hoofdprijs in 2019. De provider werd in vrijwel alle categorieën, waaronder bellen, internet en de klantenservice, het beste beoordeeld. Dit blijkt uit een enquête onder meer dan 1100 sim only abonnees. Providers Simpel en Youfone delen gezamenlijk de tweede plaats. 

Prijs als belangrijkste factor
Prijs is de belangrijkste factor bij afsluiten van een nieuw abonnement. Goedkopere abonnementen van tussen de 1-10 euro per maand zijn het populairst (40%). Bij 50-plussers heeft zelfs 60% van de deelnemers zo'n goedkoop abonnement. Van jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud kiest iets minder dan de helft (45%) voor het betaalbare abonnement. Bij volwassenen (26-49) is dit slechts 38%. 

Youfone wint met de klantenservice
Provider Youfone heeft volgens de deelnemers de allerbeste klantenservice. De partij kreeg van klanten een gemiddelde score van 8,4 uit de 10. Dit is een verrassing, aangezien Youfone tijdens hetzelfde onderzoek vorig jaar als één van de slechtste uit de bus kwam. Tevens komen concurrenten KPN, Simyo, Telfort en Vodafone wel in de buurt, met gemiddelde scores van 8,1.  Voor meer informatie over de Sim Only Awards: zie de volledige uitslag op simonly.nl/simonly-awards

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie