Henny Ansink overhandigt namens de organisatie van Hét Preuvenement vrijkaarten voor abonnees aan contentmanager Wim Vonk van de Barneveldse Krant.
Henny Ansink overhandigt namens de organisatie van Hét Preuvenement vrijkaarten voor abonnees aan contentmanager Wim Vonk van de Barneveldse Krant. Wouter van Dijk

Vrijkaarten Preuvenement voor abonnees Barneveldse Krant

15 juli 2019 om 11:10 Nieuws

BARNEVELD Het Theaterplein in Barneveld staat woensdag 28 en donderdag 29 augustus in het teken van eten en drinken tijdens Hét Preuvenement. Lokale horecaondernemers trekken tijdens dit culinaire evenement alles uit de kast om bezoekers te verrassen met bijzondere gerechtjes uit eigen keuken.

Voor tweehonderd abonnees van de Barneveldse Krant zijn per abonnee twee vrijkaarten beschikbaar (op is op). De tickets zijn, onder vermelding van naam en adres, te bestellen per mail via marketing@bdu.nl. De kaarten geven alleen toegang tot Hét Preuvenement. Openingstijden: woensdag 28 augustus van 18.30 tot 23.00 uur en donderdag 29 augustus van 17.00 tot 23.00 uur. Gerechten kunnen worden afgerekend met muntjes die verkrijgbaar zijn op het terrein. 

Kijk voor meer informatie op www.preuvenementbarneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie