Gelderpop 2018 op Zeumeren.
Gelderpop 2018 op Zeumeren. Joris Raaijman

Volle bak bij Gelderpop in Voorthuizen

6 juli 2019 om 13:50 Uit-cultuur/nieuws

VOORTHUIZEN Alle 12.000 kaarten voor Gelderpop in Voorthuizen zijn verkocht. De laatste tickets werden maandagavond besteld, meldt organisator Huub van de Vecht van FestiFairs. Het muziekfestival is zaterdag 6 juli op recreatiegebied Zeumeren. Er zijn optredens van onder anderen Guus Meeuwis, Bløf, Racoon en Van Dik Hout.

De eerste editie van Gelderpop had vorig jaar plek voor 8.000 bezoekers en die kwamen er ook. Vanwege het succes werd besloten om de capaciteit bij de tweede aflevering flink te vergroten. ,,We zijn heel blij dat Gelderpop ook deze keer is uitverkocht'', zegt Van de Vecht. ,,En het weer ziet er voor zaterdag gunstig uit. We hebben er erg veel zin in.''

Naast de al genoemde artiesten op het hoofdpodium is volkszanger Tino Martin present in het Meezing Café. Verder neemt Dave Roelvink samen met lokale dj's plaats achter de draaitafels van de Helden Dancetent.'' Barnevelder Tom Hengeveld is bij dat laatste onderdeel mede-organisator.

Ook de Nederlandse indiepopband Rondé en feestband Daredevils treden op. Daarnaast staan onder anderen IsaxBonvineas (saxofoon/drums) en dj's Runny Rem, Randell, Stapelgek en Tom'E op de programmering.

Gelderpop duurt tot 00.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Sfeerbeeld van Gelderpop in 2018.
Afbeelding
Guus Meeuwis is zaterdag 6 juli van de partij.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie