Afbeelding

Van Middendorp mag wisselbeker 'Sorry' houden

4 juli 2019 om 11:07 Sport

STROE Met maar één set tegen heeft Hans van Middendorp voor de negende keer de wisselbeker van tafeltennisvereniging 'Sorry' veroverd. Hij hield de concurrentie weer achter zich, maar weet dat er een paar 'Sorry'-genoten zijn die het hem steeds moeilijker maken.
Ook dit voorjaar werd het clubkampioenschap van medio maart tot en met juni in de Hofstee in Stroe gespeeld. Dit jaar deden 19 spelers, verdeeld over twee poules, mee. Tijdens de voorrondes, waar men zich moest plaatsen voor de A- of B-poule, bleek al dat veel spelers erg dicht bij elkaar zitten qua niveau en dat resulteerde in een prachtig toernooi.
In de B-poule werd door vier spelers fanatiek gevochten om de felbegeerde eerste plaats. In een onderling duel tussen Gerrie Kampert en Gerrit Bosch, wist Gerrit met 3-1 te winnen, waardoor hij alle wedstrijden won en eerste werd. Gerrie verloor er één en legde beslag op de tweede plaats. Jan Spelt verloor twee wedstrijden en behaalde de derde plek.
GEWELDIG GEVECHT In de A-poule was het een geweldig gevecht om de derde plaats. Marjan Möhle, Dirk van Huigenbos en André Spelt hadden elk zes gewonnen en drie verloren wedstrijden. Dus moesten het aantal sets voor en tegen uitkomst bieden. Hieruit bleek dat Marjan op +3, Dirk op +5 en André op +6 eindigde. Hierdoor wist hij beslag te leggen op de derde plaats. Jan Jansen werd met zeven gewonnen wedstrijden tweede en Hans van Middendorp won alle wedstrijden en werd werderom 'Sorry-kampioen'.
Hans van Middendorp ontving uit handen van voorzitter Dirk van Huigenbos de wisselbeker die hij mag houden. Daarnaast kreeg hij een mooie beker en een bos bloemen. Ook de winnaar van de B-poule, Gerrit Bosch, ontving bloemen en een beker.
Na de prijsuitreiking werd traditiegetrouw het dubbeltoernooi gespeeld. Het winnende team hier was Henk Hooijer en Hans van Middendorp. De tafeltennissers hebben nu zomerstop. Op 28 augustus is de eerste speelavond van het nieuwe seizoen in de Hofstee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie