De Happyfarm biedt kinderen veilig speelplezier

2 juli 2019 om 14:30 Advertorial_1

TERSCHUUR Bij De Happyfarm kunnen kinderen eindeloos en veilig spelen. Sinds enkele maanden is de speelboerderij uitgebreid met een nieuw toestel dat bijzonder in de smaak valt, vertelt Marijke van Ramshorst.

„We noemen het de Happy Hopper", legt ze uit. „Het toestel bestaat uit een aantal bekleedde buizen. Kinderen kunnen van de ene ronding naar de andere 'hoppen'. Bovendien is er een kabelbaantje waarmee ze, hangend aan een touw, van de ene berg naar de andere kunnen zwieren. Als we een nieuw toestel introduceren is het altijd spannend om te zien hoe de kinderen er op reageren, maar de Happy Hopper valt duidelijk in de smaak. De kinderen vinden het geweldig."

Mochten de jongens en meisjes uitgekeken zijn op de nieuwe aanwinst van De Happyfarm, dan hoeven ze zich absoluut niet te vervelen, want er zijn binnen en buiten tal van andere mogelijkheden om hun energie kwijt te raken. Tijdens een momentje van rust kunnen ze genieten van een bakje versgebakken patat, een ijsje of een bekertje limonade. Dat alles tegen een redelijke prijs, benadrukt Marijke. „Onze toegangsprijs bedraagt zes euro en de versnaperingen zijn niet duur. Zo ben je voor een hele middag speelplezier niet meer kwijt dan een tientje."

SPEELBOERDERIJ Toen haar kinderen nog klein waren, ontdekte Marijke tijdens de vakantie een speelboerderij. „Ik zag hoe zij daar onvermoeibaar op allerlei speeltoestellen in de weer waren. Zoiets wil ik ook, dacht ik." Marijke ging aan de slag om haar plannen te verwezenlijken en ruim zes jaar geleden was het zover, De Happyfarm opende de deuren. Hoewel haar eigen kinderen nu niet meer op de speeltoestellen klauteren, zijn ze nog steeds betrokken bij activiteiten rond De Happyfarm. „Niet dat het een echt familiebedrijf is, maar we zijn wel allemaal enthousiast bezig om kinderen veilig en met plezier hier te laten spelen." Niet alleen kunnen ze zich uitleven op de speeltoestellen, ook een ritje - onder begeleiding - op de pony blijkt populair.

FEESTJE Wie een leuke invulling van een kinderpartijtje zoekt, kan voor afwisselend speelplezier ook terecht bij De Happyfarm. „Bovendien mag de jarige bij de uitgang nog even grabbelen in de ton met cadeautjes. Iedereen krijgt uiteraard een snoepje. Naast de speelmiddagen voor feestjes en losse gasten is er op de woensdagochtend vanaf 10.00 uur plek voor de peuters, behalve tijdens schoolvakanties. Vanaf half april tot en met de grote vakantie is De Happyfarm een prachtige bestemming voor schoolreisjes, op de gesloten dagen en één school tegelijk."

PLEZIER Als Marijke vertelt over haar activiteiten, wordt ook direct duidelijk hoeveel plezier ze beleeft aan al die spelende kinderen. „Maar ik doe het niet alleen. Ik krijg hulp van een aantal meiden die het werk net zo leuk vinden als ik. Met elkaar zorgen we ervoor dat de kinderen hier ontzettend veel plezier hebben."

Meer informatie: www.dehappyfarm.nl

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie