Annemijn Klomp - Master Harry van Schaik - Angelique Jenssen
Annemijn Klomp - Master Harry van Schaik - Angelique Jenssen Agnes Maarhuis

Kisport scoort in Schotland

18 juni 2019 om 10:13 Sport/sport Deel je nieuws

In het afgelopen weekend op zaterdag 15 juni 2019 waren 5 Kisporters naar Glasgow vertrokken om deel te nemen aan het 1e memorial team event genoemd naar de grondlegger van Taekwon-Do Choi Hong Hi. Deze in 2002 overleden grondlegger leeft in de jarten van miljoenen mensen in en Barneveld bij Kisport. 

Onder leiding van Master Harry van Schaik als trainer/coach waren Angeligue Jenssen en Annemijn Klomp geselecteerd voor TeamNL uit Nederland wat in totaal uit 9 deelnemers bestond. 

Op alle in Taekwon-Do individuele onderdelen Sparring, Breken, Springen en Tuls (stijlfiguren) mocht Angeligue haar kunsten laten zien. Annemijn op Sparren, Tuls en Breken. Aan het einde van dit onderdeel behaalde Angelique 2 gouden, 1 zilveren en een bronzen medaille. Annemijn 2 gouden en 1 bronzen. Al met al een goede dag waarin echt gestreden worden tegen de harde Schotten, Polen, Engelsen, Belgen en Albanier van groene band en hoger en 12 jaar en ouder. 

Het teamevent was een mooie strijd waarin teamBl goud op Sparring en zilver op Breken, Springen en Tuls wist te behalen. 

Team manager en assistent team manager Agnes Maarhuis en Johan Klomp en trainer/coach waren tevreden over de prestaties. 

Wilt u meer informatie over deze enerverende sport, kunst, manier van leven en of bijbrengen van sociale vaardigheden kijk dan op www.kisport.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie