Afbeelding
Eigen foto

Van Hierden Metaal, veelzijdig specialist

22 mei 2019 om 16:18 Advertorial_2

BARNEVELD Dat Van Hierden Metaal van alle markten thuis is, blijkt al snel als we met Theo van Hierden praten over de activiteiten van zijn onderneming. Niet alleen maakt het Barneveldse bedrijf stalen deuren en stalen en aluminium overkappingen, ook is het gespecialiseerd in RVS-schoorsteenkappen.

„Inderdaad, een breed pakket", stelt Theo van Hierden vast. „Vooral de stalen deuren van Blecks, ons eigen merk, zijn op dit moment een ‚hot item'. Voor aannemers en particulieren maken we allerhande constructies, maar de vraag naar stalen deuren zien we nog steeds toenemen." Volgens Van Hierden niet zo vreemd, want het materiaal in combinatie met glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en biedt veel licht in een woning of een kantoor „Hoofdzakelijk gaat het om stalen binnendeuren. Zo'n jaar of acht geleden zijn we daarmee begonnen. Sindsdien is de vraag flink toegenomen."

MAATWERK Wat geldt voor de stalen deuren, geldt ook voor de RVS-schoorsteenkappen, een ander specialisme van Van Hierden Metaal. „Dit betreft maatwerk. Daarom hebben we een website waar de klanten hun schoorsteenkap kunnen samenstellen en zien wat de kosten zijn. Nauurlijk staan we altijd klaar om persoonlijk advies te geven", benadrukt Van Hierden. Naast de deuren en de schoorsteenkappen maakt Van Hierden Metaal stalen trappen. Niet alleen rechte, maar ook fraai gebogen constructies die het interieur van een woning of een bedrijfspand een bijzondere uitstraling geven.

Inmiddels bestaat Van Hierden Metaal 12,5 jaar. Reden om de relaties van het bedrijf te ontvangen op de nieuwe locatie aan de Hanzeweg 41 in Barneveld, vindt Van Hierden. „Vorig jaar zijn we verhuisd. Op 25 mei houden we open huis. Dan kunnen onze gasten onder het genot van een hapje en een drankje ons nieuwe pand bekijken. Dat is ruim twee keer zo groot als ons vorige onderkomen. Daar kunnen we ook een aantal voorbeelden van onze stalen deuren laten zien. In onze werkplaats staan dan tal van voorbeelden die een indruk geven van de variatie van producten die we maken."

„Creativiteit en vakmanschap gaan bij ons hand in hand. Dankzij onze praktische insteek kunnen we vrijwel altijd aan de wensen van onze klanten voldoen. Doordat onze overhead laag is, kunnen we tegen scherpe prijzen werken", besluit Van Hierden.

www.vanhierdenmetaal.nl
www.deschoorsteenkapspecialist.nl
www.blecks.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie