x
x x

Running Clinic met professionele topatleten!

20 mei 2019 om 10:00 Sport/sport Deel je nieuws

Op woensdag 19 juni 2019 organiseren wij (Matthijs en Paulien Visscher) in Barneveld een Running Clinic. Locatie: Sportcentrum De Meerwaarde. Deze Clinic is bedoeld voor iedereen die hardloopt of wil gaan hardlopen. Er wordt rekening gehouden met elk niveau. Dus of je nu 1, 5, 10, 15 of 21 km hardloopt: je bent van harte welkom!

 

De Running Clinic zal geleid worden door Emmanuel Biwott. Emmanuel komt uit Kenia en woont sinds een aantal jaren in Voorthuizen. Hij is professioneel atleet en heeft een aantal prachtige persoonlijke records: marathon: 2:18:35, halve marathon: 1:02:08 en 10 km: 29:12. Wekelijks traint hij gemiddeld 150 km. Tevens is Emmanuel professioneel sportmasseur (www.misuli.nl). Vanuit zijn enorme ervaring als atleet en zijn kennis van het menselijk lichaam zal hij tijdens de Running Clinic tips en adviezen aan de deelnemers geven.

 

Wat houdt de Running Clinic in:

 

De Clinic zal starten met tips en adviezen. Ook is er ruimte voor vragen. Je kunt van te voren je vragen mailen en Emmanuel zal daar tijdens de Clinic antwoord op geven. Daarna gaan we met elkaar rennen. Al joggend / rennend zal Emmanuel je meer leren over je houding, je techniek, etc. Bij mooi weer is het buiten, als het regent kunnen we binnen terecht. Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Kortom, een leuke avond met elkaar!

 

Tijdens deze Clinic zal ook de Keniaanse Fancy Chemutai aanwezig zijn. Zij heeft dan zojuist meegedaan aan de marathon van Zwolle. Fancy is een groot talent en heeft de tweede snelste tijd op de halve marathon op haar naam staan: 1:04:52. Ze is bereid om tijdens deze Running Clinic waar mogelijk ook begeleiding te geven.

 

Alles op een rij:

 

Datum: woensdag 19 juni 2019
Tijd: van 19.30 uur tot ± 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Sportcentrum De Meerwaarde, Rietberglaan 6, Barneveld
Kosten: € 15,- per persoon, graag contant afrekenen tijdens de avond van de Clinic. Dit bedrag gaat 100% naar een goed doel: www.cherusfoundation.org
Aanmelden: bij Matthijs en Paulien Visscher via runningclinicbarneveld@gmail.com

 

Is dit ook iets voor je hardloopvrienden en -vriendinnen? Overtuig ze en meld hen ook aan!

 

We zien je graag op 19 juni!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie