V.l.n.r. commissieleden Sabine Kooloos (Kooloos Slapen & Wonen), Mark van Beek (Van Beek Mode) en Lorraine van Marrum (Lorax Optiek).
V.l.n.r. commissieleden Sabine Kooloos (Kooloos Slapen & Wonen), Mark van Beek (Van Beek Mode) en Lorraine van Marrum (Lorax Optiek). Eigen foto

Moeders in Voorthuizen wacht verrassing

8 mei 2019 om 11:24 Advertorial_2

VOORTHUIZEN Drie moeders in Voorhuizen wacht aanstaande zaterdag een aangename verrassing. Welke? Daar wil Mark van Beek, lid van een van de commissies van de OndernemersVereniging Voorthuizen (OVV), niet veel over kwijt, maar hij benadrukt dat het voor de inwoners en bezoekers van het dorp de moeite waard is om de komende dagen extra alert te blijven.

„Op Facebook hebben we de pagina ‚ovvoorthuizen'. Daar kan iedereen aangeven waarom hij of zij vindt dat een moeder het verdient om eens extra in het zonnetje te worden gezet. Uit de aanmeldingen kiezen we drie moeders die zaterdag tussen vijf en zes uur, op hetzelfde moment, verrast zullen worden met een bezoek." En die bezoekers komen niet met lege handen, belooft Van Beek. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag.

PRIJZENPAKKET „Elk jaar organiseren we als ondernemersvereniging een actie rond moederdag", vervolgt Van Beek. Om het jaar pakken we groots uit. Zo kreeg twee jaar geleden een Voorthuizense moeder een verrassingspakket met een waarde van maar liefst drieduizend euro. Bij de voorbereidingen voor de actie van dit jaar hebben we besloten dat prijzenpakket te verdelen over drie moeders."

Zaterdag, aan het einde van de middag, zal het dus stil worden in het dorp als moeders vol spanning wachten of ze in de prijzen zijn gevallen. Tot dat moment zal goochelaar Magic Mike, bekend van het televisieprogramma ‚Holland got Talent', het winkelende publiek in Voorthuizen vermaken. Zowel op straat als in de winkels bestaat de kans hem tegen het lijf te lopen. Zijn goocheltrucs zullen zeker tot de nodige hilariteit leiden, verwacht Van Beek. Daar blijft het niet bij, want de bedrijven die aan de moederdagactie deelnemen zullen ook rozen uitdelen aan hun klanten.

De moederdagactie is een van de vele activiteiten van de ondernemersvereniging die in de huidige vorm bestaat sinds 2010 en waarbij zo'n tweehonderd ondernemers uit Voorhuizen zijn aangesloten. Van Beek: „Onlangs hebben we bijvoorbeeld ‚Voorhuizen straalt', georganiseerd waarmee we het begin van het toeristenseizoen inluiden. Niet alleen de intocht van Sinterklaas, ook de braderie en het jaarlijkse festival met dweilorkesten zijn initiatieven vanuit onze vereniging. Tijdens ‚Voorhuizen bruist', een van onze andere activiteiten, organiseren we een benefit diner. Geld dat overblijft gaat naar een goed doel."

www.facebook.com/ovvoorthuizen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie