Marél, Wilger, Kees, Elise, Evert en Marc (van links naar rechts) staan bij Welkoop Barneveld klaar om de klanten te adviseren.
Marél, Wilger, Kees, Elise, Evert en Marc (van links naar rechts) staan bij Welkoop Barneveld klaar om de klanten te adviseren. Eigen foto

Welkoop Barneveld: alles voor tuin en dier

8 mei 2019 om 11:23 Advertorial_1

BARNEVELD Tuin, dier en werk- en vrijetijdskleding. Zo vat Kees Wolswinkel, bedrijfsleider van Welkoop Barneveld, het omvangrijke en gevarieerde aanbod van zijn winkel samen. Van muis tot paard, voegt hij daar lachend aan toe. Een rondgang langs de schappen toont dat hij daar niets teveel mee heeft gezegd.

Welkoop heeft circa honderdvijftig winkels verspreid over Nederland en al enkele decennia een vestiging in Barneveld. Toch weten veel mensen volgens Wolswinkel nauwelijks voor welke producten je bij de winkelketen terecht kunt. „Vorig jaar genoten we van een prachtige zomer. Toen hebben we veel zwembaden verkocht. Plus de benodigde accessoires. Daarnaast bieden we het hele jaar door een flinke keuze aan barbecues, want bbq-en wordt tegenwoordig echt niet alleen meer in de zomermaanden gedaan."

VISSEN EN TUINIEREN Sinds vorig jaar verkoopt Welkoop Barneveld ook hengelsportartikelen. Dat blijkt aan te slaan. „Nadat de enige speciaalzaak in het dorp de deuren had gesloten, hebben wij visgerei en alles wat daar bij hoort in ons assortiment opgenomen."

In de twintig jaar dat Wolswinkel bij Welkoop werkt, heeft hij de interesse voor het tuinieren zien toenemen. „Mensen vinden het niet alleen leuk om zelf groente te kweken, ook zaai- en pootgoed kan rekenen op ruime belangstelling. Daarom hebben we voor onze winkel een aantal marktkramen ingericht met een ruime keuze aan planten en andere benodigdheden voor de tuin. En voor moederdag pakken we extra uit. Vaders en kinderen die een passend cadeau zoeken moeten zeker een kijkje komen nemen", raadt hij aan.

Ook voor het zwaardere tuingereedschap kun je bij Welkoop terecht, vervolgt Wolswinkel.„Koopt iemand bij ons bijvoorbeeld een kettingzaag dat kan hij nie alleen rekenen op deskundige begeleiding bij het maken van de juiste keuze, we zorgen ook dat de benzinetank is gevuld en het apparaat volledig gebruiksklaar is."

Vooral dat persoonlijk advies van vakmensen is volgens Wolswinkel tekenend voor de kracht van Welkoop. „Ons team bestaat uit ervaren medewerkers, waarvan een aantal hier al jaren werkt, met kennis van zaken. Dat geldt voor alle artikelen uit ons brede assortiment. Inderdaad, voor de tuin, voor kleine tot grote dieren en voor kleding om in te werken of juist om in te ontspannen. Kijk ook op onze website, we hebben tal van aantrekkelijke aanbiedingen."

www.welkoop.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie