Het uitgebreide assortiment in de vernieuwde winkel van R. van de Beek brengt volop kleur in je leven.
Het uitgebreide assortiment in de vernieuwde winkel van R. van de Beek brengt volop kleur in je leven. Eigen foto

Gratis schilderadvies aan huis

1 mei 2019 om 16:36 Advertorial_2

BARNEVELD Aan kleur geen gebrek in de vernieuwde winkel van R. van de Beek Verf & Behang. Niet alleen is het gehele assortiment aangepast, ook de inrichting is onder handen genomen. Overzichtelijk staat een ruime keuze aan producten opgesteld. Volop keuze voor de klant dus. Daar blijft het niet bij, want wie dat wenst, en in de gemeente Barneveld woont, kan thuis gratis advies krijgen over de aanpak van een schilderklus.

VERFKLUS KLAREN „Daar zijn we begin dit jaar mee gestart", zegt Peter Kleijer van R. van de Beek Verf & Behang. In de afgelopen maanden hebben hij en zijn collega's gemerkt dat de nieuwe service in een behoefte voorziet. „Vanzelfsprekend krijgen de mensen allerhande tips als ze hier in de winkel hun verf, kwasten en andere toebehoren kopen, maar we gaan op afspraak ook thuis kijken om gericht te adviseren over de manier waarop een verfklus kan worden geklaard."

Zoals bij die mevrouw die haar trap wilde schilderen. Voor de vakman misschien geen grote opgave, maar voor de particulier die dit zelf wil doen toch een flink project. „Daarom kijken we ter plekke wat er moet gebeuren, adviseren we over de verf die gebruikt moeten worden, hoe het te schilderen object moet worden geprepareerd en geven we zelfs de korrel van het schuurpapier op. Als de klant dat wil, kunnen we de benodigde materialen inventariseren en op het afgesproken moment bezorgen."

Aan de nieuwe webwinkel van R. van de Beek Verf & Behang wordt op dit moment hard gewerkt. Die zal naast een keur aan producten ook tips en adviezen bevatten, belooft Kleijer. „Via internet kun je alle soorten verf kopen, maar wij zijn geen prijsvechter, leveren uitsluitend kwaliteitsproducten en hechten eraan persoonlijk advies te geven om een optimaal resultaat te bereiken. Kennis delen, dat is wat we willen. Onze service gaat verder dan het verkopen van een pot verf of een kwast."

Nu steeds meer nieuwbouwwoningen kaal worden opgeleverd, merkt Kleijer dat ook in die sector mensen het schilderwerk en de behandeling van de muren vaak zelf oppakken. „Dankzij de moderne producten, zoals 'Stucco d'or' die je wand een betonlook geeft, is dat gemakkelijker geworden."

Soms blijkt na het advies dat het schilderskarwei wat voeten in aarde heeft. „Dan kunnen we altijd nog een offerte uitbrengen om onze schilders het werk uit te laten voeren", besluit Kleijer.

www.beekverf.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie