Theo van Beek van Vonk Tweewielers: „kom langs tijdens de demodagen, want het is echt de moeite waard
Theo van Beek van Vonk Tweewielers: „kom langs tijdens de demodagen, want het is echt de moeite waard". Cees van Dijk

Twee demodagen bij Vonk Tweewielers

1 mei 2019 om 16:34 Advertorial_1

BARNEVELD Nu de zon vaker gaat schijnen, de temperaturen stijgen, de dagen langer worden en de tuin aan kant is, krijgen de mensen tijd om te gaan fietsen, weet Theo van Beek van Vonk Twielers. „Daarom organiseren we op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei opstapdagen." Tijdens de twee demodagen kunnen mensen die overwegen een nieuwe fiets aan te schaffen zich uitgebreid op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. „Van vrijwel alle soorten en merken fietsen uit ons assortiment hebben we tijdens die dagen demonstratiemodellen beschikbaar. En voor onze winkel aan de Langstraat richten we een informatiestand in", ligt Theo toe.

GRATIS DIEFSTALVERZEKERING „Vanzelfsprekend behoort een proefrit tot de mogelijkheden", vervolgt hij. „Daarnaast krijgen de mensen uitgebreide informatie en hebben we een aantal acties. Zo bieden we hoge kortingen op onze uitloopmodellen, en krijgt elke klant bij een aanschaf in de winkel een ijsje." Wie besluit tijdens de opstapdagen een elektrische fiets aan te schaffen, krijgt er gratis een jaar diefstalverzekering bij.

Volgens Theo is het belangrijk dat de mensen zich uitgebreid laten voorlichten als zij overwegen een nieuwe fiets aan te schaffen. Vooral in het segment elektrische fietsten gaan de ontwikkelingen snel en is het aanbod gevarieerd. „Daarom is het zinvol vooraf te bedenken waarvoor de fiets het meest gebruikt zal worden. Tegenwoordig zien we meer en meer dat een elektrische fiets wordt aangewend voor woon-werkverkeer. Dan stel je er waarschijnlijk andere eisen aan dan wanneer de fiets uitsluitend is bedoeld voor recreatief gebruik."

Als voorbeeld van die innovaties noemt Theo de riem die steeds meer de aloude fietsketting vervangt. „Daardoor vermindert de onderhoudsgevoeligheid en heeft de fiets minder hinder van bijvoorbeeld omstandigheden waarin vocht en vuil het systeem belagen." Ook op het gebied van motoren en accu's is voortdurend sprake van vernieuwingen. „Accu's worden steeds beter en die bepalen nu eenmaal je actieradius. Daarnaast worden de motoren krachtiger en stiller." Theo noemde al enkele aantrekkelijk aanbiedingen, maar hij heeft meer in petto. Details houdt hij nog voor zich. „Maar ik raad de mensen aan langs te komen, want het is echt de moeite waard", belooft hij. Aanmelden om tijdens de demodagen een proefrit te maken is niet nodig.

www.vonktweewielers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie